پنج‌هزار کیلوگرام پیاز زعفران در غزنی توزیع می‌شود

content_admin
شنبه ۱۳۹۸/۷/۲۰ - ۱۴:۱۰
 پنج‌هزار کیلوگرام پیاز زعفران در غزنی توزیع می‌شود

۲۰میزان ۱۳۹۸
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی، از توزیع پنج‌هزار کیلوگرام پیاز زعفران برای دهقانان این ولایت خبر داده است.
این ریاست می‌گوید که قرار است ده قطعه‌ نمایشی زعفران در مرکز ولسوالی‌های مالستان، جغتو و قره‌باغ ساخته شود. این پیازها به ده دهقان توزیع شده است.
هم‌چنین برای این دهقانان وسایلی از قبیل سطل، فتنوس، لباس، ماسک، دست‌کش، پنس، قوطی برای ذخیره‌ و همین طور به هریک مقدار ۱.۲ لیتر کود محلول تقویتی نیز توزیع شده است.
در همین‌حال، امسال یک دهقان در غزنی یک قطعه‌ی کوچک زعفران با استفاده از سیستم گلخانه‌ی ساخته بود. این اقدام این دهقان ثمر بخش‌ بوده است.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۴ - ۹:۲۵
Background image

جلسه اداری در معینیت مالی و اداری وزارت زراعت برگزار شد

جلسه اداری در معینیت مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به سرپرستی ملا آغاجان آخند (حاجی سالم) با حضور روسا و مسئولین زیرمجموعه این معینیت برگزار گردید.

در این جلسه، پیرامون. . .

دوشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۳ - ۱۴:۴
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با مسئولان برنامه عمران سازمان ملل متحد  در افغانستان

۱۳ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، امروز با خانم دیویل، رئیس برنامه عمران سازمان ملل متحد  در افغانستان و هیئت همراهشان دیدار کرد. . .

دوشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۳ - ۱۳:۳۷
Background image

دیدار سرپرست اداره زراعت آبیاری و مالداری غور  با نماینده سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد 

۱۳ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی محمد عشرت، سرپرست اداره زراعت آبیاری و مالداری ولایت غور  با فرید احمد یوسفی، نماینده سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد در بخش سکتور زراعت و مالداری به همراه جمعی از. . .

BACK TO NEWS