جلسه سکتوری  زراعت و انکشاف دهات ولایت کاپیسا دایر شد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۳/۱۹ - ۱۱:۲۸
جلسه سکتوری  زراعت و انکشاف دهات ولایت کاپیسا دایر شد

این جلسه به هدف ایجاد هماهنگی با ریاست‌های سکتوری و موسسات همکار در سکتور زراعت و انکشاف دهات بخاطر بهبود هرچه بهتر تطبیق پروژه‌ها و  برنامه‌ها در ولایت کاپیسا دایر گردید.
در آغاز مجلس مولوی محمد رحیم نعمانی رئیس کاپیسا صحبت نموده و به حاضران گفت که فعالیت‌های شان را با توجه به نیازمندی‌های مردم تطبیق نمایند و همچنان موثریت و کیفیت را در نظر داشته باشند.
در ادامه عارف ولی زاده مدیر عمومی پلان هماهنگی برنامه‌ها گزارشی از فعالیت‌ها و دستاورد‌های ریاست زراعت در ماه ثور را به اعضای مجلس ارائه نمود. بالنوبه  ریاست های ذیدخل سکتور و موسسات همکار نیز گزارش از فعالیت‌های خویش طی ماه ثور الی جوزا  را ارائه  داشتند.
سپس ظهور یعقوبی نمایند کمیته ناروی از طریق پرزنتیشن پروژه تقویت توانمند سازی جوامع روستائی جهت کاهش خطرات اقلیمی را به معرفی گرفته که از طریق پروژه فوق توزیع بسته های باغچه های خانگی، اعمار کانال‌های آبیاری و احداث قوریه نهال های مثمر و غیر مثمر تطبیق خواهد گردید .
متعاقبا  طبق آجندا نماینده موسسه پاملرنه دستاورد‌های پروژه ایجاد انعطاف پذیری جوامع آسیب پذیر نیز از طرق پرزنتیشن ارایه نمود .
همچنان پیرامون آبیاری نهال‌های آبریزه در ساخات ولسوالی های حصه دوم و کوهبند نیز بحث گردید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۳۶
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی جهت ترتیب طرح‌های سال مالی ۱۴۰۵ در وزارت زراعت

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای تخنیکی و هماهنگی به منظور ترتیب و تنظیم طرح‌های سال مالی ۱۴۰۵، تحت رهبری سید احمد خالد صاحب زاده، رئیس پالیسی و پلان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در ریاست. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۱۵
Background image

بررسی صحی بزهای پروژه «مصونیت غذایی» در ولایت تخار

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
تیم تخنیکی آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار از بزهای تدارک‌شده در چارچوب پروژه "مصونیت غذایی" دفتر میشن ایست، بازدید تخنیکی و صحی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۱۵
Background image

جمع‌آوری ادویه‌جات تاریخ‌گذشته حیوانی از کابل مارکت هرات

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات اعلام کرد که تیم تخنیکی آمریت مالداری و صحت حیوانی این ریاست از دواخانه‌های حیوانی در کابل مارکت این ولایت تفتیش و بررسی به. . .

BACK TO NEWS