تا یک ماه دیگر یک فابریکه‌ی کشمش‌پاکی در غزنی به بهره‌برداری می‌رسد

content_admin
شنبه ۱۳۹۸/۷/۱۳ - ۹:۷
 تا یک ماه دیگر یک فابریکه‌ی کشمش‌پاکی در غزنی به بهره‌برداری می‌رسد

یک فابریکه‌ی کشمش‌پاکی در یک و نیم جریب زمین در مرکز ولایت غزنی در حال ساخت است. این فابریکه به گونه‌ی اساسی و معیاری ساخته می‌شود. این فابریکه به هزینه‌ی مجموعی ۵۰۰ هزار دالر امریکایی ساخته شده است.
۱۵۰ هزار دالر آن را وزارت زراعت از طریق سیستم «GRANT» مؤسسه‌ی باغداری تجارتی و بازاریابی زراعتی پرداخته کمک کرده و بقیه‌ی آن را شرکت Anar Agriculture product مالک این فابریکه است، پرداخته است.
این فابریکه در دو مرحله کار می‌کند که یکی «Pre process» یا مرحله ابتدایی و دیگری «fine process» است.
قابل تذکر است این فابریکه، یکی از فابریکه‌های اساسی و معیاری در سطح کشور خواهد بود که در یک ساعت، قابلیت پاک‌کاری، پروسس و بسته‌بندی معیاری یک تن کشمش را دارد.
قرار است کار ساخت این فابریکه، تا یک ماه دیگر تکمیل و این فابریکه آماده بهره‌برداری شود.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۰ - ۱۷:۳۶
Background image

بازدید سخنگوی وزارت زراعت از باغ‌های انار ولسوالی ارغنداب ولایت کندهار


۱۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی شیر محمد حاتمی، رییس اطلاعات و آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفرش به ولایت کندهار از باغ‌های انار در ولسوالی ارغنداب این ولایت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۰ - ۱۲:۵۴
Background image

تحقیقات موفق در فارم تحقیقاتی کوه‌کران ولایت کندهار

۱۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش

مسئولان ریاست زراعت کندهار می‌گویند فارم تحقیقاتی کوه‌کران این ولایت که در سال ۱۳۹۹ هـ.ش در داخل شهر کندهار و در مساحت ۳۰ جریب زمین اعمار شده است، در بخش‌های مختلف. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۰ - ۱۲:۵۰
Background image

بازدید سخنگوی وزارت زراعت از فارم تحقیقاتی کوه‌کران ولایت کندهار


۱۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی شیر محمد حاتمی، رییس اطلاعات و آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفرش به ولایت کندهار از فارم تحقیقاتی کوه‌کران این ولایت بازدید و از. . .

بازگشت به خبرها