حاصلات خربزه در کندز امسال ۲۱ درصد افزایش یافته است

mail-admin
پنجشنبه ۱۳۹۸/۶/۷ - ۱۰:۱
حاصلات خربزه در کندز امسال ۲۱ درصد افزایش یافته است

۷ سنبله ۱۳۹۸

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز، از افزایش ۲۱ درصدی محصولات پالیزهای خربزه آبی و للمی در این ولایت خبر داده است.

این اداره می‌گوید که در سال جاری ۲۹۸۴ هکتار زمین خربزه للمی و ۱۳۶۴ هکتار زمین دیگر خربزه آبی کشت شده است. به گفته‌ی این ریاست، مجموع محصولات خربزه آبی در کندز به ۲۲ هزار و ۳۸۰ متریک تن و از خربزه للمی به ۶۸۲۰ متریک رسیده است. این ریاست می‌افزاید که امسال مجموع حاصلات خربزه للمی و آبی حدود ۲۱ درصد افزایش نشان می‌دهد.

این درحالیست که سال گذشته ۴۳۰۶ هکتار زمین خربزه آبی و للمی کشتت شده و مجموع محصولات آن به بیش از ۲۴ هزار متریک تن رسیده بود.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۶ - ۱۵:۱۴
Background image

تکمیل و بهره‌برداری چهار پروژه ساختمانی حوض‌های آبیاری در دایکندی

۶ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

چهار پروژه ساختمانی حوض‌های آبیاری در ولسوالی نیلی و شهرستان ولایت دایکندی تکمیل و رسماً به بهره‌برداری سپرده شد.

این پروژه‌ها با تمویل مالی کشور شاهی ناروی و با بودجه. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۶ - ۱۵:۷
Background image

برگزاری جلسه ماهوار تثبیت آنتن‌های مخابراتی در وزارت زراعت

۶ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

جلسه ماهوار تثبیت آنتن‌های مخابراتی تحت سرپرستی مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور نمایندگان وزارت‌های مالیه و مخابرات،. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۶ - ۱۴:۴۰
Background image

برگزاری جلسه مشترک برای جلوگیری از حملات پلنگ برفی و حفاظت حیات وحش در واخان بدخشان

۶ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

جلسه‌ای به ریاست مولوی عبدالاحد خلیل رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در رابطه به جلوگیری از حملات پلنگ برفی بالای مواشی و حفاظت حیات وحش در حال. . .

بازگشت به خبرها