۵۰۰ صندوق زنبور عسل با وسایل پرورش آن به زنبورداران بلخ و سمنگان توزیع شد

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۸/۳/۲۷ - ۱۶:۳۰

۲۷ جوزای ۱۳۹۸
وزارت زراعت از طریق برنامه‌ی ملی باغداری و مالداری خویش برای نخستین بار در شمال کشور روند توزیع صندوق و بسته‌های وسایل پرورش زنبور عسل را برای انجمن‌های زنبورداری در ولایت‌های بلخ و سمنگان آغاز کرده است.
نصیراحمد درانی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در سفرش به ولایت بلخ که ایشان را محمدعثمان صافی رییس برنامه ملی باغداری و مالداری وزارت و شماری دیگر از مقام‌های وزارت زراعت همراهی می‌کردند، فرایند توزیع صندوق‌های زنبور عسل و وسایل پرورش آن را برای ۱۰۰ زنبوردار ولایات بلخ و سمنگان در بلخ افتتاح کرد.
از طریق این برنامه در مرحله اول برای ۶۰ زنبوردار در ولایت بلخ و برای ۴۰ زنبوردار دیگر در ولایت سمنگان که در چارچوب انجمن‌های زنبورداری فعالیت دارند، صندوق و وسایل پرورش زنبور عسل توزیع می‌شود.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۶ - ۱۲:۲۱
Background image

سفر وزیر زراعت، آبیاری و مالداری به هرات

۲۶ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری به ادامه سفر های ولایت‌اش  در رأس هیئتی از مسئولان و مشاوران این وزارت به ولایت هرات سفر کرد و در نشستی با مقام‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۶ - ۱۰:۴۲
Background image

توزیع بسته‌های کمکی برای دهقانان در بلخ

۲۶ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ اعلام کرد که به همکاری دفتر «سی اچ ای»  در ولسوالی چمتال، بسته‌های کمکی برای ۲۷ تن از دهقانان این ولسوالی توزیع شد.
این بسته. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۶ - ۱۰:۳۴
Background image

سی‌وسومین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری

سی‌وسومین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری امسال نیز برای چهار روز از ۹   الی ۱۲ میزان سال ۱۴۰۴ با شعار « سرمایه‌گذاری در بخش‌های زراعت و مالداری افغانستان، مطمئن‌ترین راه به سوی رشد و. . .

بازگشت به خبرها