۳۲ سبزخانه برای زنان روستایی در هرات ساخته شد

mail-admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۷ - ۱۳:۳۰
۳۲ سبزخانه برای زنان روستایی در هرات ساخته شد

۷ حوت ۱۳۹۹
برنامه‌ی حمایت از اولویت ملی دوم «SNaPP2» وزارت زراعت که از طریق برنامه نهاد  «IFAD» تمویل می‌شود، برای رفع چالش‌های معیشتی، ۳۲ سبزخانه را برای زنان روستایی در ولایت هرات ساخته است.
از طریق مشاغل کوچکی که برای آن‌ها ایجاد شده، زنان مستفیدشده از سبزخانه‌ها در سبزخانه‌های‌شان انواع مختلف سبزیجات از قبیل (ملی، تره، گشنیز، نوش‌پیاز، بادنجان رومی، بادنجان سیاه، مرچ و ...، کشت می‌کنند و از این محصولات در کنار این که در فامیل‌شان استفاده می‌کنند، مازاد آن را در بازارهای محلی می‌فروشند.
  این زنان روستایی اکنون می‌توانند با افزودن محصولات‌شان به رژیم‌های غذایی روزانه و آشپزخانه، بیش‌تر نیازهای غذایی روزمره‌ی خانواده‌ی خود را برطرف کنند و همین امر باعث می‌شود که محصولات مازادشان را به بازارهای محلی بفروشند و پول نقد ثابتی داشته باشند.
 شایان ذکر است که اندازه‌ی هر یک از این سبزخانه‌ها ۴۰ متر مربع است. این سبزخانه‌ها در ولسوالی‌های انجیل، گذره، کرخ، زنده‌جان و غوریان ولایت هرات ساخته شده است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۵ - ۱۰:۲۶
Background image

برگزاری جلسه سکتوری زراعت و انکشاف دهات در بلخ

۲۵ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه سکتوری زراعت و انکشاف دهات به رهبری مولوی محمد موسی مبین رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، با اشتراک اعضای این سکتور در مقام ریاست زراعت برگزار شد.
این نشست. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۵ - ۱۰:۲۴
Background image

آموزش دهاقین و باغداران در دایکندی

۲۵ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی از برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در مرکز این ولایت خبر می‌دهد.
بر اساس معلومات این ریاست، تیم فنی و مسلکی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۵ - ۱۰:۱۵
Background image

رئیس زراعت نورستان با مسئولان شورای پناهندگان دنمارک دیدار کرد

۲۵ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۷ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان مولوی محمد ولی محسن، با مسئولان شورای پناهندگان دنمارک نشست هماهنگی برگزار کرد.
در این نشست،. . .

بازگشت به خبرها