۳۲۶ تُن تخم‌ اصلاح‌شده‌ی گندم به دهقانان نیمروز توزیع می‌شود

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۸/۲۷ - ۱۷:۲۴
۳۲۶ تُن تخم‌ اصلاح‌شده‌ی گندم به دهقانان نیمروز توزیع می‌شود

۲۷ عقرب ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز، به شش هزار و ۵۲۰ تن از دهقانان در سراسر این ولایت، ۳۲۶ تُن تخم اصلاح‌شده‌ی گندم توزیع می‌کند.
روند توزیع این گندم‌ها آغاز شده و به شکل سب‌سایدی در اختیار دهقانان قرار داده می‌شود. ۶۰ درصد هزینه تهیه این‌ تخم‌ها توسط وزارت زراعت و تنها ۴۰ درصد دیگر توسط دهقانان تامین می‌شود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۲:۲۶
Background image

توزیع نهال و وسایل مربوط به هنگ برای دهاقین در ولسوالی چمتال بلخ


۶ قوس ۱۴۰۴  هـ.‌ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بلخ به همکاری مالی وزارت زراعت برای ۲۰ تن دهاقین پیش‌قدم در ولسوالی چمتال، نهال و بسته‌های زراعتی مرتبط به نبات هنگ توزیع کرد.
بر اساس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۲:۲۲
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای ۱۹۸ مالدار در ولسوالی درزاب جوزجان


۶ قوس ۱۴۰۴ هـ‌.ش
 ریاست زراعت، آبیاری و مالداری جوزجان برنامه آموزشی ویژه مالداران را برای ۱۹۸ تن از باشندگان هشت قریه ولسوالی درزاب تدویر کرد.
این برنامه آموزشی با همکاری دفتر پی‌آر. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۱:۱۸
Background image

۲۰۰ جریب زمین امارتی در کاپیسا برای ایجاد فارم زراعتی به قرارداد سپرده شد


۶ قوس  ۱۴۰۴ هـ‌.ش 
۲۰۰ جریب زمین امارتی در ساحه شندغر ولسوالی کوهبند ولایت کاپیسا برای ایجاد فارم زراعتی از سوی مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپيسا به شرکت مجاهد مومند. . .

بازگشت به خبرها