۱۶ ذخیره‌خانه‌ی صفر انرژی برای پیاز و کچالو در بامیان به بهره‌برداری سپرده شد

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۷/۷ - ۱۱:۳۷
۱۶ ذخیره‌خانه‌ی صفر انرژی برای پیاز و کچالو در بامیان به بهره‌برداری سپرده شد
۷ میزان ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری توسط پروژه سکتوری انکشاف زنجیره‌ی ارزش باغداری «HVCDSP» ۱۶ ذخیره‌خانه‌ی صفر انرژی برای پیاز و کچالو را در ولایت بامیان به بهره‌برداری سپرد.
این ذخیره‌خانه‌ها که در مرکز بامیان و ولسوالی کهمرد این ولایت واقع است، با معیارهای اساسی اعمار شده است. ذخیره‌خانه‌های ذکر شده با ظرفیت ذخیره کردن ۱۲ تن کچالو/ پیاز به دهقانان مربوطه ساخته شده است. بامیان یکی از ولایت‌های حاصل‌خیز در قسمت تولید کچالو در کشور است، بناً نیاز است تا ذخیره‌خانه‌های فراوانی به منظور ذخیره کردن کچالو و پیاز در این ولایت ساخته شود که در این راستا پروژه سکتوری انکشاف زنجیره ارزش باغداری از طریق طرح مدیریت محصولات زراعتی ۱۳۹ ذخیره‌خانه‌ی صفر انرژی برای کچالو و پیاز را برای این ولایت در نظر گرفته است که از این جمله، ۱۶ ذخیره‌خانه تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شده است.
نیک بخت کاظمی یک تن از مستفیدشونده‌گان این ذخیره‌خانه‌ها می‌گوید: «ما هر سال به دلیل نداشتن ذخیره‌خانه‌ی کچالو، محصولات کچالوی‌مان را در فصل برداشت آن با قیمت پایین می‌فروختیم، اما امسال خوشبختانه یک ذخیره‌خانه‌ی معیاری صفر انرژی برای‌مان ساخته شده که به همین دلیل، کچالوی‌مان را نفروختیم و هم‌چنان تصمیم گرفته‌ام تا کچالوی دهقانان هم‌جوارم را نیز خریداری کنم و در ذخیره‌خانه‌ی خود ذخیره نمایم.»
باید گفت که این ذخیره‌خانه‌ها در حدود ۷.۶ میلیون افغانی هزینه برداشته که از سوی بانک انکشاف آسیایی تمویل می‌گردد و نیز حدود ۹۶ تن به صورت غیر مستقیم از این ذخیره‌خانه‌ها بهره می‌برند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۱ - ۱۲:۰
Background image

برنامه آموزشی و ارتقای ظرفیت کارمندان ریاست زراعت غزنی پایان یافت

۲۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
برنامه آموزشی و ارتقای ظرفیت کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی که با هدف بلندبردن سطح دانش مسلکی، تقویت مهارت‌های اداری و ارتقای ظرفیت کاری کارمندان. . .

شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۱ - ۱۱:۵۶
Background image

تولید عسل در بدخشان نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد افزایش یافته است

۲۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
بر اساس ارزیابی آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، تولید عسل در این ولایت در سال ۱۴۰۵ نسبت به سال گذشته حدود ۱۰ درصد افزایش یافته. . .

شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۱ - ۱۱:۵۳
Background image

برای ۴۰۰ زن زراعت‌پیشه در ولسوالی رستاق وسایل کار و تخم سبزیجات توزیع شد

۲۱ سنبله ۱۴۰۵  هـ.ش
به‌منظور حمایت از فعالیت‌های زراعتی زنان و تقویت باغچه‌های خانگی، برای ۴۰۰ تن از زنان زراعت‌پیشه در ۱۰ قریه ولسوالی رستاق ولایت تخار  وسایل کار و تخم سبزیجات توزیع. . .

بازگشت به خبرها