۱۲۵ دهقان سبزی‌کار در هرات آموزش دیدند

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۸/۵/۷ - ۱۳:۵۹
۱۲۵ دهقان سبزی‌کار در هرات آموزش دیدند

۷ اسد ۱۳۹۸
ریاست‌ زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات، از طریق برنامه حمایت از اولویت ملی دوم مربوط به وزارت زراعت، به ۱۲۵ دهقان سبزی‌کار آموزش داد.

این برنامه آموزشی در باره‌ی چگونگی پرورش سبزیجات شامل بادنجان رومی، گلپی، کرم برگ و زردک و هم‌چنین مدیریت تلفیقی آفات سبزیجات و عملیات پس از برداشت به سبزی‌کاران ولسوالی‌های انجیل، گذره، کرخ، زنده‌جان و غوریان ارایه شده است.
هدف از راه‌اندازی این برنامه آموزشی بلندبردن دانش تخنیکی دهقانان و مساعد ساخنتن زمینه برای شریک ساختن تجارب و تبادل افکار بین دهقانان و کارمندان ترویج بوده است. به دهقانان شرکت‌کننده در این برنامه، قبلاً تخم اصلاح شده سبزیجات و کود کیمیاوی نیز توزیع شده است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۴ - ۱۰:۳۴
Background image

توزیع ۱۱۸ رأس بز شیری در ولسوالی واخان ولایت بدخشان

۱۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
در ولسوالی واخان ولایت بدخشان، ۱۱۸ رأس بز شیری برای ۵۹ خانواده مستحق و بی‌بضاعت توزیع شد. این خانواده‌ها پیش از این توسط نهادهای مربوط سروی و انتخاب شده بودند. این. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با مسوولان سکتور مرغداری

۱۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با مسوولان اتحادیه مرغداری، تولیدکنندگان چوچه مرغ و واردکنندگان این سکتور در مقر وزارت زراعت. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۴ - ۱۰:۱۷
Background image

در ولسوالی دشت‌ارچی کندز روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کودهای کیمیاوی برای صدها دهقان آغاز شد

۱۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و با همکاری تخنیکی موسسه بازسازی و انکشاف دهات افغانستان،. . .

بازگشت به خبرها