۱۱۰ خانم زراعت‌پیشه در سمنگان صاحب کار می‌شوند

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۴/۹ - ۱۶:۳
۱۱۰ خانم زراعت‌پیشه در سمنگان صاحب کار می‌شوند

۹سرطان ۱۴۰۰
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از طریق پروژه اضطراری زراعت و مصونیت غذایی، EATS، با ساخت سبزخانه‌های کوچک برای ۱۱۰ خانم زراعت‌پیشه در ولسوالی حضرت‌سلطان ولایت سمنگان، فرصت کاری ایجاد می‌کند.
ریاست زراعت ولایت سمنگان، می‌گوید که برای ساخت این سبزخانه‌ها به این زنان زراعت‌پیشه تخم سبزیجات مختلف‌النوع توزیع شده است. زنانی که این سبزخانه‌ها برای‌شان ساخته می‌شود، دارای کار و منبع عایداتی خواهند شد. آنان با فروش محصولات‌شان می‌توانند عاید مناسبی از این سبزخانه‌ها به‌دست بیاورند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۳۶
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی جهت ترتیب طرح‌های سال مالی ۱۴۰۵ در وزارت زراعت

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای تخنیکی و هماهنگی به منظور ترتیب و تنظیم طرح‌های سال مالی ۱۴۰۵، تحت رهبری سید احمد خالد صاحب زاده، رئیس پالیسی و پلان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در ریاست. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۱۵
Background image

بررسی صحی بزهای پروژه «مصونیت غذایی» در ولایت تخار

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
تیم تخنیکی آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار از بزهای تدارک‌شده در چارچوب پروژه "مصونیت غذایی" دفتر میشن ایست، بازدید تخنیکی و صحی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۱۵
Background image

جمع‌آوری ادویه‌جات تاریخ‌گذشته حیوانی از کابل مارکت هرات

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات اعلام کرد که تیم تخنیکی آمریت مالداری و صحت حیوانی این ریاست از دواخانه‌های حیوانی در کابل مارکت این ولایت تفتیش و بررسی به. . .

BACK TO NEWS