یک مرکز جمع‌آوری و پروسس شیر در پنجشیر ساخته شد

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۸/۵/۱۴ - ۱۴:۱۱
یک مرکز جمع‌آوری و پروسس شیر در پنجشیر ساخته شد

۱۴ اسد ۱۳۹۸
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر، یک مرکز جمع‌آوری و پروسس ابتدایی شیر در ولسوالی «رخه» این ولایت ساخته است.
این مرکز دارای وسایلی از قبیل یک پایه یخچال با ظرفیت ۲۵۰ لیتر، دو تخته سولر ۱۵۰ وات، دو پایه بطری خشک صد امپیر با بیست متر لین برق، ده دانه سطل پلاستیکی، یک دیگ المونیمی چهارده کیلویی، یک بالون گاز ده کیلویی، یک دانه منقل گاز، دو درم شیر، یک میز، هفت بوتل الکول هفتاد درصدی، یک دانه لکتومتر، یک بنر، یک شیر زنه، دو فلاسک شیشه‌یی، دو تست‌تیوپ شیشه‌یی، دو پیپ شیشه‌یی درجه‌دار و برخی از تجهیزات دیگر می‌باشد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۴ - ۱۵:۳۸
Background image

فعالیت بیش از ۱۶۰ فارم زنبورپروری در هلمند؛ تولید ۳۵ تن عسل در سال جاری

۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
مسوولان و زنبورداران هلمند می‌گویند که بیش از ۱۶۰ فارم زنبورپروری در این ولایت فعالیت می‌کند و تولید عسل در سال جاری به ۳۵ تن رسیده است. اقلیم مساعد، زمین‌های فراخ و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۴ - ۱۴:۳۸
Background image

آغاز کارهای ساختمانی سه چک‌دم جدید در کندهار

۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۴ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با حمایت مالی اتحادیه اروپا و همکاری سازمان ملل متحد برای غذا و زراعت، کارهای. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۴ - ۱۴:۳۷
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده و کودهای کیمیاوی برای بیش از دو هزار تن دهاقین در پنج ولسوالی کندهار

۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۴ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار اعلام کرد که با تلاش این ریاست و به حمایت مالی اتحادیه اروپا، به همکاری تخنیکی مؤسسه مهاجرین کندهار. . .

بازگشت به خبرها