یک فارم پرورش مرغ‌های تخم‌گذار با سرمایه‌گذاری مشترک در بلخ به بهره‌برداری سپرده شد

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۷/۱۳ - ۱۵:۳۵
یک فارم پرورش مرغ‌های تخم‌گذار با سرمایه‌گذاری مشترک در بلخ به بهره‌برداری سپرده شد


۱۳ میزان ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ به همکاری برنامه‌ی حمایت از اولویت ملی دوم (SNaPP-2) یک فارم پرورش مرغ‌های تخم‌گذار به ظرفیت ۳۵۰ مرغ را با سهم مشترک سرمایه‌گذاری ۳۰ درصدی سکتور خصوصی و ۷۰ درصدی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری ایجاد کرد و به بهره‌برداری سپرد.
هزینه‌ی ایجاد و تجهیز این فارم مرغداری ۵۴۵ هزار و ۷۱۴ افغانی بوده که شامل مرغ، خوراکه‌ی مرغ، دانه‌خوره، آب‌خوره، وسایل تهویه هوا، لوازم بهداشتی، دوا و واکسین‌های ضروری، وسایل پوشش، کلکین و دروازه فارم می‌شود. این وسایل، به همکاری مالی و تخنیکی برنامه‌ی حمایت از اولویت ملی دوم وزارت زراعت و سرمایه‌گذاری خصوصی یک تن از متشبثان بخش مالداری در قریه زرغون‌کوت ولسوالی بلخ ولایت بلخ فراهم ساخته شده است.
هدف از ایجاد و تجهیز این فارم مرغداری، جذب سرمایه‌گذاری سکتور خصوصی در بخش مالداری، اشتغال‌زایی در میان متشبثان مالداری و بلند بردن سطح عاید مالداران روستایی است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۳ - ۱۲:۵۷
Background image

برگزاری نشست هماهنگی برای ایجاد سهولت‌ها به مراجعین در ریاست زراعت بلخ

۱۳ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست هماهنگی به منظور ایجاد سهولت‌ها برای مراجعین و تنظیم بهتر روند دیدار با رئیس و آمرین در ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ برگزار شد.
این نشست به رهبری رئیس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۳ - ۱۲:۴۸
Background image

آغاز کمپاین مبارزه با آفت ملخ در ولسوالی‌های بلخ

۱۳ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین مبارزه علیه آفت ملخ از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ در شماری از ولسوالی‌های این ولایت آغاز گردید. این برنامه تحت نظارت رئیس زراعت بلخ و بر اساس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۳ - ۱۲:۳۸
Background image

آغاز کمپاین سروی و مجادله علیه ملخ‌های مضره در بغلان

۱۳ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین سروی و مجادله علیه ملخ‌های مضره زراعتی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان آغاز گردید. این برنامه تحت هدایت مولوی عبدالکریم حذیفه رئیس زراعت بغلان و. . .

بازگشت به خبرها