یک شرکت تولیدکننده تخم اصلاح‌شده در نیمروز آغاز به کار کرد

content_admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۳/۲۲ - ۱۱:۱۷
یک شرکت تولیدکننده تخم اصلاح‌شده در نیمروز آغاز به کار کرد
۲۱جوزای ۱۳۹۹
یک شرکت خصوصی در تفاهم با ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز، برای تولید تخم اصلاح شده گندم در ولایت نیمروز آغاز به کار کرد.
ذبیح‌الله اولیازاده رییس اداره زراعت نیمروز، می‌گوید که این شرکت با پنجاه درصد بودجه شخصی و پنجاه درصد از کمک‌های اداره خوراکه و زراعت ملل متحد، FAO، راه‌اندازی شده است.
برمبنای قراردادی که میان ریاست زراعت و یک شرکت خصوصی به امضا رسیده است، این شرکت تخم‌های زراعتی اصلاح شده را تهیه و در اختیار دهقانان قرار می‌دهد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۲:۳۴
Background image

رئیس زراعت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی میوه‌جات کوکچه بازدید کرد

۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در جریان بازدید از فارم تحقیقات زراعتی میوه‌جات کوکچه در ناحیه ششم شهر فیض‌آباد، بر رسیدگی به چالش‌های موجود و شامل شدن این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۴
Background image

۷۳۶ اجاق آفتابی میان اعضای انجمن‌های جنگلداری در ولسوالی‌های زرمت و روحانی بابا ولایت پکتیا توزیع شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۷ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا از طریق دفتر روابط خود، به منظور حفاظت از جنگل‌ها و جلوگیری از قطع درختان، ۷۳۶ پایه اجاق آفتابی را. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۲
Background image

از قاچاق داروهای زراعتی و گاومیش‌ها در کندهار جلوگیری شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار از جلوگیری از قاچاق ۱۱ کارتن داروهای زراعتی پاکستانی و ۳۰ رأس گاومیش در عملیات جداگانه خبر داد.
بر اساس معلومات این ریاست،. . .

بازگشت به خبرها