کِشته بامیان امسال ۱۰ درصد افزایش داشته است

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۹/۵ - ۱۴:۴۷
کِشته بامیان امسال ۱۰ درصد افزایش داشته است


۵قوس ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان، می‌گوید که میزان تولید کِشته در این ولایت، امسال ده درصد افزایش داشته است.
عبدالوهاب محمدی رییس اداره زراعت ولایت بامیان، گفت که امسال در حدود یک‌هزار و هشت‌‌صد متریک تُن کٍشته تولید شده است. به گفته‌ی او، دلیل افزایش در تولید کٍشته، به ثمر رسیدن شماری از نهال‌های زردآلو است که چند سال قبل غرس شده بود.
بیشتر باغ‌های زردآلو در ولسوالی‌های کهمرد، سیغان، یکاولنگ نمبر یک و دو، شبر و ورس قرار دارند. بیشتر محصول این درختان در بازارهای داخلی و ولایت‌های هم‌جوار به مصرف می‌رسد.
نام‌دارترین نوع کٍشته بامیان چپه‌نمک، دوکک، غولینگ جانو، برگک ساقی، برگک ساده، غولینگ می‌باشند و از طعم خوب بردارند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۵:۴۷
Background image

توزیع تخم لوبیا برای دهقانان مکتب مزرعه در دایکندی

۹ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی می‌گویند که روند توزیع تخم لوبیا برای دهقانان مکتب مزرعه در ولسوالی‌های نیلی، شهرستان و پاتو با هماهنگی و همکاری. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۵:۴۵
Background image

نظارت بر روند توزیع ابزار کاری در دایکندی و آگاهی‌دهی درباره مدیریت منابع طبیعی

9 ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی اعلام کرده است که روند توزیع ابزار و وسایل کاری در سه آبریزه جرف علیا، جرف سفلی و بوکله ولسوالی مرکز، با همکاری موسسه ارتباط. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۵:۴۱
Background image

نشست رهبری وزارت زراعت با سازمان خوراک و زراعت ملل متحد پیرامون تولید تخم باکیفیت زراعتی

۹ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
نشستی با اشتراک مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و ریچارد ترانچارد رئیس سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در وزارت زراعت دایر شد که. . .

بازگشت به خبرها