کمیسیون دسترسی به اطلاعات با سپاس‌گزاری از وزارت زراعت گفت: وزارت زراعت الگوی اطلاع‌رسانی است

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۸/۹/۲۵ - ۱۴:۴۵

۲۵ قوس ۱۳۹۸
کمیسیون دست‌رسی به اطلاعات با ارسال مکتوبی به وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از «فعالیت‌ها و همکاری‌های همیشه‌گی» در عرصه‌ی تامین دست‌رسی به اطلاعات و ارایه‌ی معلومات به متقاضیان اطلاعات به اسرع وقت تشکری کرده است.
در مکتوب شماره ۲۸۳/۱۸۲ تاریخ ۱۸/۰۹/۱۳۹۸ به امضای عین‌الدین بهادری، رییس کمیسیون دسترسی به اطلاعات تحت موضوع «ابراز قدردانی از وزارت زراعت آبیاری و مالداری» آمده است: «کمیسیون دسترسی به اطلاعات از فعالیت‌ها و همکاری‌های همیشه‌گی شما در عرصه تامین دست‌رسی به اطلاعات و ارایه‌ی معلومات به متقاضیان اطلاعات به اسرع وقت، ابراز تشکر می‌نماید.»
کمیسیون دسترسی به اطلاعات در ادامه گفته است: «از همکاری شما در زمینه‌ی دسترسی به اطلاعات سپاس‌گزاریم.»
به باور وزارت زراعت، ‌آبیاری و مالداری، نظارت‌های معیاری و سفارش‌های کمیسیون دسترسی به اطلاعات برای بهبود اطلاع‌رسانی، در تسهیل زمینه‌ها اثرگذار بوده است. وزارت زراعت، آبیاری و مالداری متقابلاً از کمیسیون دسترسی به اطلاعات به خاطر تلاش‌های پی‌گیرش سپاس‌گزاری می‌کند و توقع نظارت و همکاری‌های مشورتی بیش‌تر را دارد با هم بتوانیم فصل‌های بهتری از اطلاع‌رسانی معیاری باز کنیم.
باید گفت که وزارت زراعت در آخرین ارزیابی کمیسیون دسترسی به اطلاعات جایگاه اول را در میان واحدهای بودجه‌ای از آن خود کرده است.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۰ - ۱۷:۳۶
Background image

بازدید سخنگوی وزارت زراعت از باغ‌های انار ولسوالی ارغنداب ولایت کندهار


۱۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی شیر محمد حاتمی، رییس اطلاعات و آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفرش به ولایت کندهار از باغ‌های انار در ولسوالی ارغنداب این ولایت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۰ - ۱۲:۵۴
Background image

تحقیقات موفق در فارم تحقیقاتی کوه‌کران ولایت کندهار

۱۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش

مسئولان ریاست زراعت کندهار می‌گویند فارم تحقیقاتی کوه‌کران این ولایت که در سال ۱۳۹۹ هـ.ش در داخل شهر کندهار و در مساحت ۳۰ جریب زمین اعمار شده است، در بخش‌های مختلف. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۰ - ۱۲:۵۰
Background image

بازدید سخنگوی وزارت زراعت از فارم تحقیقاتی کوه‌کران ولایت کندهار


۱۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی شیر محمد حاتمی، رییس اطلاعات و آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفرش به ولایت کندهار از فارم تحقیقاتی کوه‌کران این ولایت بازدید و از. . .

بازگشت به خبرها