کمپین نهال‌شانی در کندز آغاز شد

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۳ - ۱۰:۴۱
کمپین نهال‌شانی در کندز آغاز شد

۳ حوت ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز، کمپین سراسری نهال‌شانی در این ولایت را با حضور والی ولایت، رییس شورای ولایتی و شماری از مقام‌های محلی، متنفذان و شهروندان تحت شعار «صلح و سرسبزی» آغاز کرد.
عبدالهادی قرلق رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز، هدف از این کمپین را ایجاد فضاهای سبز و زیبایی کندز عنوان کرد و افزود: «به پیشواز بهار، اهداف ما در این برنامه، تشویق مردم به سهم‌گیری در سرسبزسازی، حفظ و بهبود محیط‌ زیست، کاهش آلوده‌گی هوا و افزایش زیبایی، بهبود منابع آب و ارتقای ظرفیت به هدف گسترش فرهنگ نهال‌شانی و نهال‌پروری در سطح ولایت کندز است.»
رییس زراعت کندز می‌گوید که در جریان سال پیش رو قرار است صدها هزار نهال در ولایت کندز غرس شود و ریاست زراعت نیز در این کمپین ۳۱ هزار نهال مثمر و زینتی را طبق طرزالعمل در اختیار ادارات دولتی و مکان‌های عام‌المنفعه جهت سرسبزی و شکوفایی محیط به طور رایگان قرار خواهد داد. وی افزود قرار است طی سال آینده، بیش‌تر از ۵۰۰ جریب باغ نیز در کندز ساخته شود.
عبدالهادی قرلق از مردم خواست تا در ایجاد فضای سبز و زیبایی مناطق‌شان سهم بگیرند. وی گفت: «باید بدانیم که همه‌ی ما طوری که در تنفس هوا سهیم هستیم در سرسبزسازی محیط خویش و تولید اکسیجن، زیبایی‌بخشی به ماحول و محیط‌‌زیست‌مان نیز سهم بگیریم. شاندن، پرورش و مراقبت از نهال زمان زیادی از ما نمی‌گیرد اما زمانی زیادی به ما می‌بخشد. ما باید به خود و فرزندان‌مان تعهد داشته باشیم که آینده پر از زیبایی، سرسبز و سرشار از تازه‌گی به فرزندان‌مان به ارمغان بگذاریم. همه می‌دانیم که تنها تلاش یک‌جانبه کافی نیست بناً مسوولیت انسانی همه‌ی ما این است تا نهال بنشانیم و با گیاهانی که موجودات زنده‌اند مهربان باشیم و آن‌ها را مراقبت و آبیاری کنیم.»
در آغاز این کمپین عبدالستار میرزکوال والی کندز نیز، سهم‌گیری در سرسبزی و آبادی کشور را مسوولیت هر شهروند خواند و گفت با غرس یک نهال هر شهروند باید پیام صلح، سرسبزی و شادابی را به نمایش بگذارد و برای پیش‌رفت و ترقی کشور خویش بکوشد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۲:۰
Background image

در هلمند پروژه پاک‌کاری ۱۷.۸ کیلومتر کانال‌های زهکشی با هزینه بیش از ۵.۴ میلیون افغانی آغاز شد

۲۹ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۷ رَبِیعُ‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه پاک‌کاری کانال‌های زهکشی در مربوطات مرکز ولایت هلمند و ولسوالی‌های بولان، گرشک و سنگین، با حضور نمایندگان وزارت زراعت، آبیاری و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۱:۰
Background image

برای ۷۰ زن در ولسوالی بلخ مواد و وسایل کشت و تولید سمارق توزیع شد

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ با همکاری مؤسسه «اکشن اید»، برای ۷۰ تن از زنان در ولسوالی بلخ، مواد، وسایل و لوازم مورد نیاز کشت و تولید سمارق را توزیع کرد.
در این برنامه، مواد. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۰:۵۶
Background image

در کندهار با هزینه بیش از ۱۸ میلیون افغانی یک چکدم بزرگ ساخته شد؛ گامی مهم برای کاهش اثرات خشکسالی و افزایش سطح آب‌های زیرزمینی

۲۹ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۷ رَبِیعُ‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
کار ساخت یک چکدم بزرگ در ولسوالی پایین شاولیکوت ولایت کندهار، با هزینه ۱۸ میلیون و ۴۸۳ هزار و ۳۷۳ افغانی از بودجه انکشافی وزارت زراعت،. . .

BACK TO NEWS