کمپاین تطبیق واکسین انترتوکسمیا در هفت ولسوالی فاریاب آغاز شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۸ - ۱۳:۵۸
کمپاین تطبیق واکسین انترتوکسمیا در هفت ولسوالی فاریاب آغاز شد

۸ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب، کمپاین تطبیق واکسین انترتوکسمیا را در هفت ولسوالی این ولایت آغاز کرد. 
این برنامه به همکاری مسوولین کلینیک‌های صحت حیوانی و دفتر ولایتی کمیته هالند در شهر میمنه راه‌اندازی شده است.
قرار است در این کمپاین ۲۵ هزار دوز واکسین توسط ۱۹ نفر از مسوولین کلینیک‌های صحت حیوانی در ولسوالی‌های اندخوی، دولت‌آباد، شیرین‌تگاب، خواجه‌سبزپوش، پشتونکوت، المار و قیصار برای ۱۹ هزار رأس بز و گوسفند تطبیق شود.
بیماری انترتوکسمیا یک بیماری خطرناک ویروسی در حیوانات است که می‌تواند به سرعت منجر به مرگ آن‌ها شود. واکسیناسیون یکی از مؤثرترین راه‌ها برای پیشگیری از این بیماری محسوب می‌شود. همچنین، رعایت اصول بهداشتی و تغذیه مناسب از دیگر عوامل مهم در جلوگیری از شیوع این بیماری است.
ریاست زراعت از مالداران خواسته است که در صورت مشاهده علائم این بیماری در بزها و گوسفندان، به زودترین فرصت به کلینیک‌های صحت حیوانی مراجعه کنند تا اقدامات درمانی لازم انجام شود.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۶:۴۰
Background image

آغاز کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی برای پیشگیری از تب کانگو در ولایت فاریاب


۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور جلوگیری از شیوع بیماری خطرناک تب خون‌دهنده کانگو، آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی را با. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۳۴
Background image

برگزاری ورکشاپ آموزشی درباره تغییر اقلیم و تأثیرات آن بر ولایت بغلان

۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
ورکشاپ آموزشی یک‌روزه تحت عنوان «تغییر اقلیم و تأثیرات آن بر ولایت بغلان» با حضور نمایندگان ادارات دولتی، پوهنتون بغلان، انجمن‌های زراعتی و جنگلداری، فعالان محیط زیست. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۲۸
Background image

توزیع خشکن‌های آفتابی و نظارت از پروژه‌های زراعتی در ولسوالی بگرام ولایت پروان

۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به اساس هدایت مولوی روح‌الله روحانی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، برنامه‌های متعدد زراعتی و حمایتی در ولسوالی بگرام این ولایت اجرا و مورد نظارت قرار گرفت.. . .

BACK TO NEWS