کمپاین ادویه‌پاشی برای جلوگیری از تب کانگو در سمنگان آغاز شد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۲ - ۹:۴۹
کمپاین ادویه‌پاشی برای جلوگیری از تب کانگو در سمنگان آغاز شد

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از آغاز رسمی کمپاین ادویه‌پاشی در برابر بیماری تب کانگو خبر داد. این برنامه از سوی آمریت مالداری و صحت حیوانی این ریاست و با همکاری موسسه اکتید راه‌اندازی شده و قرار است تا روز عرفه ادامه یابد.
در نخستین روز این کمپاین، ساحه مندوی مال بازار به مساحت ۱۰ جریب و ۵۰۰ رأس مواشی از خطر کنه، عامل اصلی انتقال بیماری تب کانگو، ضدعفونی شد.
این اقدام در آستانه عید سعید قربان صورت گرفته و هدف آن پیش‌گیری از شیوع بیماری تب کانگو در میان مواشی و انتقال آن به انسان‌ها است.
به گفته مسئولان، همزمان با اجرای این کمپاین، آگاهی‌دهی لازم به قصابان و مالداران در مارکیت‌های مواشی و قصابی‌های شهر انجام شده و بسته‌های معلوماتی نیز در مورد این بیماری توزیع گردیده است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۵:۳۰
Background image

امضای ۷۴ تفاهم‌نامه به ارزش بیش از ۲۰۰ میلیون دالر در نمایشگاه زراعت و مالداری افغانستان

۲۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
هم‌زمان با اختتام نمایشگاه بین الملی زراعت و مالداری افغانستان در کابل، خان‌محمد فروتن رئیس اتاق زراعت و مالداری افغانستان، از امضای ۷۴ تفاهم‌نامه به ارزش بیش از ۲۰۰. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۵:۶
Background image

توزیع ۹۳۰ قطعه مرغ تخمی برای ۳۱ خانواده در دایکندی

۲۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی با همکاری مؤسسه «مجادله بر ضد گرسنگی»، برای ۳۱ خانواده مستحق در ولسوالی‌های پاتو و سنگتخت و بندر، ۹۳۰ قطعه مرغ تخمی توزیع. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۴:۵۷
Background image

بررسی فعالیت‌های ریاست زراعت تخار از سوی معین مالی و اداری وزارت زراعت

۲۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر به ولایت تخار با مسئولان و کارمندان ریاست زراعت این ولایت دیدار کرده و گزارش فعالیت‌های. . .

بازگشت به خبرها