کار پروژه مدیریت محصولات زراعتی در غور به‌زودی خاتمه می‌یابد

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۸/۲۱ - ۱۵:۴۱
کار پروژه مدیریت محصولات زراعتی در غور به‌زودی خاتمه می‌یابد


۲۱عقرب ۱۳۹۹
ریاست زراعت،‌ آبیاری و مالداری ولایت غور، می‌گوید که کار بخشی از پروژه‌های مربوط به مدیریت محصولات زراعتی در این ولایت به پایان رسیده و کار تعداد محدودی از این پروژه‌ها که تاکنون باقی مانده، به‌زودی خاتمه می‌یابد.
این ریاست می‌گوید که در مجموع هشتادوپنج درصد کار تطبیق پروژه‌های جدید به پیش رفته است.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، کار ساخت ۳۲۷ ذخیره‌گاه کچالو، ۲۰ ذخیره‌گاه پیاز و ۲۰ سردخانه صفر انرژی میوه‌جات را در این ولایت از طریق پروژه مدیریت محصولات زراعتی راه‌اندازی کرده است. ریاست زراعت غور می‌افزاید که کار ساخت ذخیره‌گاه‌های باقی‌مانده به شدت جریان دارد و تاکنون هشتاد درصد این ساختمان‌ها به بهره‌برداری سپرده شده است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۷ - ۱۴:۲۶
Background image

در ولایت خوست پروژه ایجاد کاروبارهای کوچک برای ده تن از معتادان پیشین عملی شد

۲۷ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۶ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست با هماهنگی ریاست اقتصاد، همکاری مؤسسه «اکشن‌اید» و پشتیبانی مالی دفتر مبارزه با جرایم و مواد مخدر. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۷ - ۱۴:۲۴
Background image

ورکشاپ آموزشی یک‌روزه برای مالداران در ولسوالی بغلان مرکزی برگزار شد

۲۷ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
هیئت اعزامی ریاست عمومی مالداری و صحت حیوانی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، ورکشاپ آموزشی یک‌روزه‌ای را برای ۳۰ تن از مالداران ولسوالی بغلان مرکزی برگزار کرد.
این. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۷ - ۱۴:۲۳
Background image

آغاز برنامه کنترول بیولوژیکی امراض نباتی در چهار ولسوالی ولایت بدخشان

۲۷ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
بر اساس پلان ریاست حفاظت نباتات و قرنطین وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، برنامه کنترول بیولوژیکی امراض نباتی از طریق ایجاد مکتب مزرعه در چهار ولسوالی ولایت بدخشان آغاز. . .

بازگشت به خبرها