کار پروژه‌های مدیریت محصولات زراعتی در پروان ۴۰ درصد پیش رفته است

content_admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۶/۵ - ۱۴:۴۵
کار پروژه‌های مدیریت محصولات زراعتی در پروان ۴۰ درصد پیش رفته است
۵ سنبله ۱۳۹۹
کار اجرای ۴۳۳ پروژه جدید زراعتی که نزدیک به یک ماه قبل در ولایت از طریق برنامه مدیریت محصولات زراعتی مربوط به وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در ولایت پروان آغاز شده بود، نزدیک به ۴۰ درصد پیش رفته است.
عبدالوهاب خیرزاد رییس زراعت پروان، در این مورد می‌گوید: «از طریق برنامه مدیریت محصولات زراعتی در مجموع ۴۳۳ پروژه در تمام ولسوالی‌های پروان تطبیق می‌شود. این پروژه‌ها شامل ساخت کشمش‌خانه، ذخیره‌خانه پیاز، کچالو، سردخانه‌های میوه و توزیع دستگاه خشک‌کننده میوه‌جات و سبزیجات می‌شود که کارشان ۳۵ تا ۴۵ درصد به پیش رفته است.»
پروژه‌های تحت کار در ولایت پروان شامل ساخت ۱۵۲ کشمش‌خانه، ۲۰۴ ذخیره‌خانه‌ی پیاز، ۳۵ سردخانه کچالو، ۱۲ سردخانه میوه‌جات تازه و توزیع ۳۰ دستگاه خشک‌کننده میوه‌جات و سبزیجات تازه می‌شود.
با این حال، باغدارانی که از این پروژه‌های جدید مستفید می‌شوند، نسبت به افزایش عواید و جلوگیری از فاسد شدن محصولات‌شان ابراز خرسندی می‌گویند که امسال محصولات‌شان را به قیمت بهتری به فروش خواهند رساند.
محمدحنیف از باغداران منطقه لغمانی مربوط به مرکز پروان که برایش توسط وزارت زراعت یک کشمش‌خانه ساخته می‌شود، گفت: «یک سیر (هفت کیلو) انگور را ۱۰۰ افغانی فروش می‌کردیم، حال کشمش‌خانه برای ما ساخته می‌شود، به قیمت خوب‌تر فروش می‌کنیم، هر سیر کشمش را یک هزار افغانی فروش می‌کنیم. سابق از ۳۰۰ تاک ۴۰ هزار فروش می‌کردیم، حال که کشمش‌خانه می‌سازیم، فروش ما به حدود ۱۰۰ هزار افغانی خواهد رسید.»
در عین حال، حاجی نصر‌الله ملِک منطقه نو‌آباد «توپ‌دره» پروان، می‌گوید که مردم متعهد اند که پروژه‌های جدید زراعتی را به درستی تطبیق کنند. او گفت: «تعهد ما به دولت همین است که پروژه‌ها را به صورت درست تطبیق کنیم، این پروژه‌ها رابطه در تغییر زنده‌گی باغداران دارد، چون باغداران فقیر اند، این پروژه‌ها می‌تواند زنده‌‌گی آن‌ها را از لحاظ اقتصادی تغییر دهد.»

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۵ - ۸:۴۹
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به کندز برای بررسی کاهش نرخ پنبه

۴ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به رهبری مولوی مصباح الدین مستعین رئیس توسعه غله‌جات این وزارت، به‌منظور بررسی عوامل کاهش نرخ پنبه، رسیدگی به مشکلات پنبه‌کاران. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۴ - ۲۰:۴۹
Background image

سفر رییس مالی و حسابی وزارت زراعت به ولایت بدخشان

۴ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی ضیاءالدین واقف رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی به ولایت بدخشان، از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید کرد.
در این. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۴ - ۲۰:۳۴
Background image

بررسی وضعیت عواید و منابع عایداتی ریاست زراعت تخار

۴ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی ضیاءالدین واقف رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی به ولایت تخار، از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید کرد.
در این. . .

BACK TO NEWS