کار ساخت ۲۵ جریب باغ تجارتی خرما در قندهار آغاز شد

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۹/۹ - ۱۱:۱۸
کندهار کې د خرماوو ۲۵ جریبه سوداګریز بڼونه جوړیږي

۹ قوس ۱۳۹۹
ریاست زراعت، ‌آبیاری و مالداری ولایت قندهار از آغاز کار ساخت ۲۵ جریب باغ تجارتی خرما در این ولایت خبر می‌دهد. این باغ‌ها به منظور ترویج کاشت و تولید خرما در سه ولسوالی این ولایت ساخته می‌شود. این نخستین بار است که در قندهار قدم به ساخت باغ‌های تجارتی خرما برداشته می‌شود.
سیدحفیظ‌الله سیدی، رییس زراعت قندهار می‌گوید که این پروژه دو میلیون افغانی هزینه می‌برد و در جریان آن در سه ولسوالی ۲۵ جریب باغ تجارتی خرما ساخته می‌شود. روند ساخت این باغ‌ها از ولسوالی دامان به صورت رسمی آغاز شد.
این باغ‌ها به منظور ترویج پرورش و در نهایت تولید خرما ساخته می‌شود.
هم‌چنان به آن شمار باغدارانی که نخل‌های خرما دارند، آموزش و آگاهی داده می‌شود.
یکی از کارهای جدید وزارت زراعت در سال‌های اخیر، پرورش، نگهداری و معرفی درختان خرما به دهقانان بوده است.
پیش از این نیز در شماری از ولایت‌های دیگر کشور نیز باغ‌های تجارتی خرما ساخته شده بود.
هلمند، فراه، قندهار، لغمان، ننگرهار و نیمروز، در کنار قندهار ولایت‌هایی اند که در آن‌ها خرما پرورش و تولید می‌شود.
ساخت باغ‌های تجارتی خرما در ولایت‌های کشور، برخاسته‌ی از طرح جدید وزارت زراعت برای ایجاد نخلستان‌های خرما و تولید خرما برای مصارف داخلی است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۴ - ۱۵:۸
Background image

برنامه سه‌روزه ارتقای ظرفیت کارمندان ریاست زراعت سمنگان آغاز شد

۲۴ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
برنامه آموزشی و ارتقای ظرفیت کارمندان مرکز و ولسوالی‌های ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان، با همکاری ریاست امور کارکنان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری آغاز. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۴ - ۱۵:۷
Background image

جلسه هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان ولایتی برگزار شد

۲۴ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه آنلاین هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان پلان و پالیسی، احصائیه زراعتی، انکشاف سکتور خصوصی، نظارت و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۴ - ۱۴:۵۵
Background image

در ارزگان، پروژه پایپ‌سکیم آبیاری به ارزش بیش از ۲.۵ میلیون افغانی افتتاح شد

۲۴ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ رَبِیعُ‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه پایپ‌سکیم آبیاری به ارزش بیش از دو و نیم میلیون افغانی، در منطقه سرکلا از مربوطات قریه چنار، در مربوطات مرکز ترینکوت ولایت ارزگان، به. . .

بازگشت به خبرها