کار ساخت ۱۵ ذخیره‌گاه پیاز در نیمروز پایان یافت

content_admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۹/۲۷ - ۱۶:۲۹
کار ساخت ۱۵ ذخیره‌گاه پیاز در نیمروز پایان یافت

۲۷قوس ۱۳۹۹
ریاست زراعت ولایت نیمروز، از پایان کار ساخت ۱۵ ذخیره‌گاه پیاز در این ولایت خبر داده می‌گوید که این ذخیره‌گاه‌ها به بهره‌برداری سپرده شده است.
این ذخیره‌گاه‌ها با هزینه پنج میلیون و ۱۳۰هزار افغانی در ولسوالی‌های چهاربرجک، خاشرود، چخانسور و زرنج مرکز ولایت از طریق وزارت زراعت ساخته شده است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۵:۲۳
Background image

آغاز روند صادرات ۵۰ متریک تُن سیب از ولایت کندهار به کشور روسیه

۱۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
روند صادرات ۵۰ متریک تُن سیب به ارزش یک صد هزار دالر  از سوی شرکت خصوصی «کندا فروت» در همکاری با وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان طی برنامه‌ای در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۴:۵۲
Background image

توزیع کیت‌های سیروسرویلانس بیماری بروسلوز برای مسئولان کلینیک‌های صحی حیوانی ولایت کابل

۱۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۳ جُمادی‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
آمریت خدمات مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، روند توزیع کیت‌های سیروسرویلانس بیماری بروسلوز را برای مسئولان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۴:۵۰
Background image

بازدید رییس اطلاعات، آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت از کمپنی میلکو در ولایت کندهار

۱۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی شیرمحمد حاتمی، رییس اطلاعات، آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی خود به ولایت کندهار، از کمپنی «میلکو» بازدید به عمل آورد.
در. . .

بازگشت به خبرها