کار ساخت سردخانه‌های میوه در بامیان به‌زودی پایان می‌یابد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۹/۱۱ - ۱۴:۳۰
کار ساخت سردخانه‌های میوه در بامیان به‌زودی پایان می‌یابد

۱۱قوس ۱۳۹۹
کار ساخت ده سردخانه میوه‌جات‌ تازه مُدل سارک در ولایت بامیان، حدود نودوپنج درصد به پیش رفته و به زودی به پایان می‌رسد.
این سردخانه‌ها با هزینه‌ی ۲۶ میلیون و ۲۲۷هزار و ۹۴۰ افغانی توسط وزارت زراعت از طریق برنامه مدیریت محصولات زراعتی در حال ساخت است. ده درصد این هزینه توسط مستفیدشوندگان تامین شده است.
این سردخانه ها درمرکز و تمام ولسوالی‌های ولایت بامیان ساخته در حال ساخت است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۰ - ۱۰:۵۴
Background image

جلسه هماهنگی برای ایجاد اتحادیه قوریه‌داران در ولایت تخار برگزار شد

۳۰ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هماهنگی به هدف ایجاد و تنظیم اتحادیه قوریه‌داران ولایت تخار، تحت ریاست داکتر هدایت‌الله قادری آمر مالداری و سرپرست ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، با. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۰ - ۹:۲۹
Background image

توزیع بسته‌های وسایل لبنیاتی برای مالداران در ولسوالی‌های غوریان و زنده‌جان هرات

۳۰ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری هرات، با همکاری مؤسسه داکار، بسته‌های وسایل لبنیاتی را برای صد تن از  مالداران ولسوالی‌های غوریان و زنده‌جان توزیع کرد.
این برنامه به هدف. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۰ - ۹:۲۶
Background image

دستگاه‌های خشک‌کن میوه برای باغداران ولایت پنجشیر توزیع شد

۳۰ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر در ادامه برنامه‌های حمایوی و به هدف رشد و معیاری‌سازی سکتور زراعت، برای ۱۶۵ تن از باغداران ولسوالی‌های دره، حصه اول و مرکز. . .

بازگشت به خبرها