چهارده دستگاه لیزرلیول به دهقانان بلخ توزیع شد

content_admin
چهارشنبه ۱۳۹۸/۶/۶ - ۱۴:۲۷
چهارده دستگاه لیزرلیول به دهقانان بلخ توزیع شد

۶ سنبله ۱۳۹۸
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، از توزیع چهارده دستگاه لیزرلیول یا هموارکننده‌ی زمین زراعتی، به دهقانان ولایات سمت شمال کشور خبر داده است.
شش دستگاه به دهقانان ولایت بلخ و هشت دستگاه دیگر آن به دهقانان ولایت فاریاب، جوزجان، سرپل و سمنگان توزیع شده است.
پیش از این نیز ۳۲ دستگاه هموارکننده‌ی زمین زراعتی به دهقانان ولایات سمت شمال کشور توزیع شده است. مسوولان ریاست زراعت بلخ می‌گویند که از هریک از این دستگاه سالانه برای هموارکاری بیش از دوصد جریب زمین زراعتی کار گرفته می‌شود.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۷ - ۱۲:۰
Background image

کمپاین یوریا اسپری و مبارزه میخانیکی با آفت «مور پته‌دار» در ولایت کندز آغاز شد

۱۷ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
در ولایت کندز کمپاین ویژه یوریا اسپری و مبارزه میخانیکی با آفت «مور پته‌دار» آغاز شد. این برنامه بر اساس پلان ریاست حفظ نباتات و قرنطین وزارت. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۷ - ۱۱:۵۸
Background image

ایجاد ۲۵ قطعه نمایشی گندم بذری در فاریاب

۱۷ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
برای ارتقای آگاهی دهاقین و ترویج تخنیک‌های نوین زراعتی، آمریت امور زراعتی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری فاریاب ۲۵ قطعه نمایشی گندم بذری اصلاح‌شده را در چهار ولسوالی این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۷ - ۱۱:۵۴
Background image

آغاز توزیع تخم‌های بذری اصلاح‌شده و کودهای کیمیاوی برای دهاقین در ولسوالی بهارک

۱۷ قوس ۱۴۰۴  هـ.ش
به‌منظور افزایش سطح حاصلات گندم در هر جریب زمین، ترویج و معرفی تخم‌های بذری اصلاح‌شده و تقویت امنیت غذایی، ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار با همکاری مالی سازمان. . .

بازگشت به خبرها