پارسال بیش از ۷۴هزار تُن گلپی حاصل گرفته شد

content_admin
یکشنبه ۱۴۰۰/۲/۵ - ۱۷:۰
پارسال بیش از ۷۴هزار تُن گلپی حاصل گرفته شد

۵ ثور ۱۴۰۰
آمار ریاست احصاییه و معلومات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، نشان می‌دهد که سال گذشته بیش از ۷۴هزار متریک‌تُن گلپی در سراسر کشور حاصل گرفته شده است.
بیشترین مزارع گلپی در ولایت‌های هرات، بلخ، لغمان، ننگرهار، بامیان، کندهار، سرپل، خوست، کنر، تخار و بدخشان وجود داشته است. در مجموع، سال گذشته نزدیک به ۳هزار و ۶۸۷ هکتار زمین در سراسر کشور گلپی کشت شده بود.
گلپی یکی از سبزیجات مفید غذایی می‌باشد که برای پیش‌گیری از مبتلا شدن به بیماری سرطان، کمک به هضم بهتر غذا، کاهش وزن و تقویت حافظه مفید است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۴:۳۴
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با معاون اقتصادی اتحادیه اروپا در حاشیه نمایشگاه بادام‌باغ کابل

۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان برگزاری سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری در بادام‌باغ کابل، با معاون. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۹:۵۳
Background image

بازدید رهبری وزارت زراعت از غرفه‌های نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری


۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
در نخستین روز میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری، مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۶:۷
Background image

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل افتتاح شد


۲ ثور ۱۴۰۴ هـ.ش
میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل با حضور رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، شماری از مقام‌های امارتی،. . .

بازگشت به خبرها