وزیر زراعت: سروبی ظرفیت خوبی برای باغداری و سبزیجات دارد

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۸ - ۹:۴
دکرنې وزیر: سروبي د سبو او بڼوالۍ لپاره ښې وړتیاوې لري

۷ دلو ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، در سفری به ولسوالی سروبی ولایت کابل، گفت که این ولسوالی ظرفیت خوبی برای کشت سبزیجات و باغداری دارد.
آقای احدی افزود که سروبی به عنوان یک ولسوالی کابل، به شهر کابل نزدیک و دارای زمین‌های زراعتی بیش‌تر است. او تاکید کرد با توجه به ظرفیتی که این ولسوالی در عرصه‌ی زراعتی دارد، باید در زمینه کشت سبزیجات و احداث باغ‌های جدید، تمرکز بیش‌تری به آن صورت گیرد.
وزیر زراعت گفت که در زمینه ساخت باغ‌های جدید، سبزخانه برای زنان زراعت‌پیشه و بی‌بضاعت در این ولسوالی اقدام خواهد کرد.
در همین حال، مسوولان شوراهای انکشافی، بزرگان قومی و شماری از باشنده‌گان ولسوالی سروبی، در دیداری با انوارالحق احدی، از وزارت زراعت خواستند تا برنامه‌های بیش‌تری را در این ولسوالی راه‌اندازی کند. این باشنده‌گان سروبی، از عدم توازن در اجرای پروژه‌های انکشافی شکایت کردند و از وزیر زراعت خواستند تا توازن را در راه‌اندازی پروژه‌های زراعتی در نظر بگیرد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۶:۱۲
Background image

در کندهار کار ساخت ۱۵ باب سبزخانه به ارزش ۶.۱ میلیون افغانی آغاز شد

۳۱ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۵ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با حمایت مالی برنامه انکشافی ملل متحد، همکاری تخنیکی مؤسسه بنیاد صلح و تحت نظارت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۶:۹
Background image

زمین از سوی وزارت زراعت به وزارت معارف انتقال داده شد

۳۱ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۵ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
مسئولان ریاست امور اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری می‌گویند که بر اساس فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین، قرارداد انتقال زمین میان ریاست. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۶:۵
Background image

در ننگرهار برای صدها خانواده ماشین‌های خشک‌کردن سبزیجات و میوه‌ها توزیع شد و ساخت سبزخانه‌ها آغاز گردید

۳۱ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۵ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
در نتیجه تلاش‌های ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با حمایت مالی سازمان غذا و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه مشورتی و. . .

بازگشت به خبرها