وزیر زراعت با سفیر ترکیه در افغانستان دیدار کرد

user-admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۸/۵ - ۱۷:۴۹
د کرنې سرپرست وزیر په افغانستان کې د ترکیې له سفیر سره وکتل


۵ عقرب ۱۴۰۰ ه‍.ش
مولوی عبد‌الرحمن راشد، سرپرست وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با جهاد ارگینای، سفیر ترکیه در افغانستان، در دفتر کاری‌اش دیدار و گفت‌وگو کرد. 
در این دیدار، روی همکاری میان دو کشور، مخصوصاً در سکتور زراعتی، تأکید صورت گرفت.
مولوی عبدالرحمن راشد، سرپرست وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در این دیدار گفت که افغانستان و ترکیه مشترکات زیادی دارند و با توجه به تحولات اخیر و مشکلات اقتصادی، از ترکیه خواهان همکاری گسترده، مخصوصاً در سکتور زراعت هستیم.
راشد علاوه کرد که در اثر جنگ سکتور زراعت تخریب شده است و ما از ترکیه خواهان همکاری در بخش زراعت، باغ‌داری، مالداری، انکشاف زراعت، عرضه ماشین‌آلات زراعتی برای دهقانان و ایجاد مراکز لابراتوار هستیم. وی با اشاره به منابع آبی سرشار کشور گفت که افغانستان آب، زمین و منابع بشری دارد و بهتر است از این با ساخت کانال‌ها و جوی‎ها استفاده خوب‌ صورت گیرد. وی در مورد بازسازی علفچرهای کشور نیز از سفیر ترکیه خواهان همکاری شد.
جهاد ارگینای، سفیر ترکیه در افغانستان، بر همکاری دوام‌دار دو‌جانبه تاکید کرده گفت که ما در 20 سال گذشته نیز همکار افغانستان بوده‌ایم و همکاری ما ادامه خواهد یافت. وی با اشاره به اولویت داشتن آموزش و زراعت افغانستان برای ترکیه، گفت که باید کارهای جدید انجام شود.
ارگینای افزود: افغانستان در بعضی محصولات زراعتی رهبری دنیا را دارد. وی افزود که ساخت سردخانه‌ها و ذخیره‌خانه‌ها را تحت پروژه به پیش می‌بریم، اما باید اولویت‌بندی شود. وی هم‌چنان گفت که در گذشته نیز ترکیه در ولایت‌های هرات، سمنگان، بلخ و جوزجان با زعفران‌‌کاران همکاری داشته و پس از این هم با توجه به امکانات، به همکاری ادامه خواهد داد.
قابل یادآوری است که در گذشته تفاهم‌نامه همکاری‌های زراعتی و مالداری در بخش‌های نباتات و حفظ‌الصحه نباتی، مالداری و نسل‌گیری، صحت حیوانی، ماهی‌پروری، میکانیزه زراعتی، آبیاری، تحقیقات و صنعت غذایی میان افغانستان و ترکیه به امضا رسیده بود.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۱:۲۶
Background image

آغاز پروسه توزیع و فروش موازی ۱۵۶ جریب زمین استردادشده در جوزجان

۲۷ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
پروسه توزیع و فروش موازی ۱۵۶ جریب زمین استردادشده امارتی واقع قریه لب جرخراسان مرکز ولایت جوزجان آغاز گردید.
این برنامه به اساس هدایات مقامات ذیصلاح امارت اسلامی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۱:۲۶
Background image

دیدار شورای علمای فاریاب با مسئولان و کارمندان ریاست زراعت

۲۷ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب میزبان رئیس و اعضای شورای علمای این ولایت بود؛ نشستی که در آن بر بهبود خدمات زراعتی، رعایت اصول اسلامی در امور اداری و تقویت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۹:۳
Background image

کار ساخت ۶۰ باب سبزخانه در ولایت نیمروز آغاز شد

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز از آغاز کار ساخت ۶۰ باب سبزخانه در مرکز ولایت و شماری از ولسوالی‌های این ولایت خبر داد.
این پروژه از سوی مؤسسه وطن و در هماهنگی با آمریت امور. . .

بازگشت به خبرها