وزیر زراعت: «سازندگی کشور وابسته به سکتور خصوصی است»

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۱/۳ - ۱۰:۴۳
وزیر زراعت: «سازندگی کشور وابسته به سکتور خصوصی است»

مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در دیدار با خان محمد فروتن رئیس اطاق زراعت و مالداری و شماری از تاجران گفت: «سازندگی کشور وابسته به سکتور خصوصی است».
وزیر زراعت افزود: «در بسیاری از کشورهایی که اقتصاد خوب دارند، سکتور خصوصی در هماهنگی با دولت فعالیت کرده و باعث رشد اقتصاد آن کشورها شده است. تاجران ما نیز باید در سازندگی کشور سهم بگیرند؛ زمینه برای سرمایه‌گذاری فراهم است».
وی همچنین تصریح کرد: «اگر تاجران نیاز به سرمایه داشته باشند، ما از طریق صندوق وجهی انکشاف زراعت برای‌شان قرضه فراهم می‌کنیم، و در صورت نیاز به زمین، زمین در اختیارشان قرار می‌دهیم. اصل مهم در سرمایه‌گذاری و رشد اقتصاد، فعالیت سکتور خصوصی است که باید تقویت شود».
در همین حال، خان محمد فروتن رئیس اطاق زراعت و مالداری گفت: «اطاق زراعت باید در هماهنگی با وزارت زراعت و وزارت تجارت، تاجران ملی و بین‌المللی را به هم وصل کند، محصولات داخلی بازاریابی شود و وزارت زراعت از سکتور زراعت حمایت کند».
همچنین در این دیدار، وزیر زراعت و مسئولان اطاق زراعت و مالداری درباره انکشاف صنعت مرغ‌پروری (مرغ تخمی)، توسعه باغداری، تقویت تجارت و صادرات، فراهم‌سازی زمین به سرمایه‌گذاران، ایجاد سردخانه‌ها برای نگهداری میوه و سبزیجات بحث و تبادل نظر کردند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۸:۵۹
Background image

اشتراک سخنگوی وزارت زراعت در نشست هماهنگی سخنگویان ادارات امارتی

۱۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی شیر محمد حاتمی، رییس اطلاعات، آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در نشست هماهنگی سخنگوی مرکزی امارت اسلامی افغانستان با سخنگویان ادارات امارتی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۸:۳۴
Background image

مسوولان ریاست زراعت نورستان با مسئولان سازمان جهانی زراعت و غذا درباره پروژه‌های آینده گفتگو کردند

مسئولان دفتر زون شرق سازمان جهانی زراعت و غذا «فائو» با سرپرست ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان، داکتر بختیار سعید دیدار کرده و در مورد توسعه زراعت و مالداری، فعالیت‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۸:۱۷
Background image

رئیس زراعت بدخشان با مسئول سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار کرد

رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در دیدار با مسئول عمومی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در افغانستان، روی گسترش همکاری‌ها و تطبیق پروژه‌های انکشافی در بخش زراعت و مالداری این. . .

بازگشت به خبرها