هیئت تخنیکی ازبکستان از فارم تحقیقاتی دهدادی بلخ دیدن کرد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۲/۱۰ - ۱۳:۰
هیئت تخنیکی ازبکستان از فارم تحقیقاتی دهدادی بلخ دیدن کرد

۱۰ ثور ۱۴۰۴ هـ.ش
هیئت تخنیکی جمهوری ازبکستان در جریان سفر به ولایت بلخ، از فارم تحقیقاتی دهدادی دیدن کرد و با روند فعالیت‌های زراعتی و تحقیقی این مرکز از نزدیک آشنا شد.
آمر فارم تحقیقاتی دهدادی در جریان این بازدید، درباره تاریخچه و فعالیت‌های جاری معلومات داده و اظهار داشت که مساحت این فارم به ۱۲۹ جریب زمین می‌رسد. به گفته او، در این مرکز انواع مختلف میوه‌جات، غله‌جات و سبزیجات مورد تحقیق قرار می‌گیرند.
از جمله موارد تحت تحقیق می‌توان به چندین نوع گندم، بادام، زردآلو، شفتالو، سیب، ناک، املوک، انار، انگور، جواری و شالی اشاره کرد.
در پایان این بازدید، معینان زراعت جمهوری ازبکستان وعده همکاری برای گسترش و توسعه تحقیقات زراعتی در این فارم را سپردند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۲ - ۱۵:۲۵
Background image

در ولسوالی نهرشاهی ولایت بلخ برای دهقانان آموزش کشت و برداشت زعفران داده شد

۲۲ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۰ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بلخ با همکاری موسسه "دست به دست" برای ۵۰ تن از دهقانان در مناطق شهرک ترکمانیه، اوته‌قل و سیاه‌گرد ولسوالی. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۲ - ۱۴:۴۲
Background image

دکابل خاک جبار ولسوالی کې ۲۳ بېوزلو او معلولو کورنیو ته نسلي وزې ووېشل شوې

۲۲ وږی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۰ رَبِیعُ الْأَوَّل ۱۴۴۷ هـ.ق
د کابل د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست د هڅو په پایله کې، د«ډي.آر.سي» مؤسسې په مالي او د «آر.آر.اې.اې» مؤسسې په تخنیکي همکارۍ د کابل. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۲ - ۱۴:۴۱
Background image

آغاز کمپاین واکسیناسیون طاعون نشخوارکنندگان کوچک در بدخشان

۲۲ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان با همکاری سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، کمپاین سراسری واکسیناسیون طاعون نشخوارکنندگان کوچک (PPR) را آغاز نمود.
مراسم. . .

بازگشت به خبرها