هیئت بلندپایه ازبکستان و افغانستان از فعالیت‌های زراعتی و مالداری در ننگرهار بازدید کردند

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۲/۱۳ - ۱۰:۳۰
د افغانستان او ازبکستان پلاوو په ننګرهار کې د کرنې او مالدارۍ له بېلابېلو برخو څخه لیدنه وکړه

۱۳ ثور ۱۴۰۴ هـ.ش
هیئت‌های بلندپایه از دولت جمهوری ازبکستان و وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان در یک سفر رسمی به ولایت ننگرهار، از بخش‌های مختلف فعالیت‌های زراعتی و مالداری این ولایت بازدید کردند.
در این سفر، ابدوذخروف جمشید، معین وزارت زراعت ازبکستان، همراه با رؤسای بخش‌های زراعت، مالداری، قرنطین و حفاظه گیاهی آن کشور، حضور داشتند. از جانب افغانستان، ملا آغاجان "حاجی‌سالم"، معین مالی و اداری وزارت زراعت، همراه با تعدادی از رؤسا و مشاوران این وزارت، هیئت را همراهی می‌کردند.
هدف از این بازدید، بررسی ظرفیت‌های زراعتی و تقویت همکاری‌های تخنیکی و تجارتی میان دو کشور در بخش زراعت و مالداری عنوان شده است.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۳ - ۱۰:۱۹
Background image

ایجاد ۱۰ قطعه نمایشی شالی به سیستم قطاری در ولسوالی کشم ولایت بدخشان

۳ سرطان ۱۴۰۴  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در چوکات پلان وزارت زراعت، به هدف ترویج شیوه‌های نوین کشت و افزایش حاصلدهی زمین‌های زراعتی، ۱۰ قطعه نمایشی شالی را در قریه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۳ - ۱۰:۱۷
Background image

دیدار رئیس دفتر وزارت زراعت با رئیس و کارمندان ریاست زراعت ولایت بغلان

۳ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ملا محمد حسین خورشید احمد، رئیس دفتر وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در رأس یک هیئت رسمی به ولایت بغلان سفر کرده و با مولوی عبدالکریم حذیفه رئیس. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۳ - ۱۰:۱۳
Background image

تطبیق قطعات نمایشی نبات سایبین برای ۱۲ تن از دهاقین در ولایت تخار

۳ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، به همکاری دفتر سازمان خوراک  و زراعت ملل متحد، برنامه تطبیق قطعات نمایشی نبات سایبین (سویا) را برای ۱۲ تن از دهاقین علاقه‌مند. . .

BACK TO NEWS