نمایش ورایتی‌های مختلف غله‌جات، میوه‌جات و نباتات طبی در نمایشگاه بادام‌باغ

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۰/۱/۵ - ۹:۵۸
نمایش ورایتی‌های مختلف غله‌جات، میوه‌جات و نباتات طبی در نمایشگاه بادام‌باغ

۵حمل ۱۴۰۰
در کنار نمایش محصولات زراعتی و صنایع دستی در نمایشگاه بادام باغ، ریاست عمومی انستیتوت تحقیقات زراعتی وزارت زراعت، ورایتی‌های مختلف غله‌جات، میوه‌‎جات و نباتات طبی را به نمایش گذاشته است.
متخصصین این ریاست به بازدید کننده‌گان معلومات ارایه می‌کنند. در غرفه‌های مربوط به ریاست عمومی انستیتوت تحقیقات زراعتی، چهل ورایتی گندم، چهار ورایتی شالی، چهار ورایتی جو، چهار ورایتی جواری، ۷۸ ورایتی بادام محلی و اصلاح شده، پنج ورایتی توت زمینی، ۱۰ ورایتی کچالو، چهار نوع تخم مرغ تحقیق شده، انواع نباتات طبی و زعفران، به نمایش گذاشته شده است. هم‌چنان معرفی شیوه‌ی سمپل‌گیری و تست خاک و توزیع بروشور برای یادگیری روش‌های کشت و پرورش نباتات، برای بازدید کننده‌گان از دیگر خدمات این ریاست در نمایشگاه بادام باغ می‌باشد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۸ - ۱۶:۳۹
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با تاجر قرغزستان

مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری، با  ارلیست آکونبکوف«Erlist Akunbekov»  رییس شرکت "بای دهقان" و مسوول هیات مدیره انجمن توسعه کشاورزی جمهوری قرغزستان در دفتر معینیت زراعت و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۸ - ۱۳:۴۲
Background image

بازدید وزیر زراعت از کمپلکس فابریکه‌های بخارا و تأکید بر همکاری‌های مشترک در بخش لبنیات

۲۸ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در جریان سفرش به شهر بخارای کشور ازبکستان، از یک کمپلکس بزرگ صنعتی بازدید کرد که شامل ۳۵. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۸ - ۱۳:۲۶
Background image

بازدید وزیر زراعت از بزرگ‌ترین سبزخانه بخارا و تأکید بر همکاری در بخش تکثیر انساج نباتی

۲۸ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان در جریان سفرش به شهر بخارای کشور ازبکستان، از یکی از بزرگ‌ترین سبزخانه‌های این شهر بازدید کرد که. . .

BACK TO NEWS