نشست وزیر زراعت با نماینده‌گان تدارکات ملی و دو اتحادیه‌ی تولیدکننده و پروسس‌کننده‌ی مرغداری

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲ - ۱۴:۲۳
نشست وزیر زراعت با نماینده‌گان تدارکات ملی و دو اتحادیه‌ی تولیدکننده و پروسس‌کننده‌ی مرغداری


۲ جدی ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با نماینده‌گان تدارکات ملی و نماینده‌گان اتحادیه‌ی مرغداری ملی افغان و اتحادیه‌ی تولیدکننده‌گان و پروسس‌کننده‌گان مرغداری افغانستان دیدار کرد. در این دیدار، آنان روی چگونه‌گی آینده تدارک گوشت مرغ به نهادهای امنیتی صحبت کردند.
وزیر زراعت در این نشست گفت، هیأتی به منظور بررسی و ارزیابی همه‌جانبه ظرفیت تولید اتحادیه‌های یادشده از وزارت زراعت تعیین می‌گردد. به گفته‌ی آقای احدی، پس از آن نتایج ارزیابی به اداره‌ی تدارکات ملی جهت تصمیم‌گیری فرستاده می‌شود.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۰:۹
Background image

سردخانه عصری ۱۰۰ متریک تنی در جوزجان به یک شرکت خصوصی به اجاره سپرده شد

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان یک باب سردخانه عصری و معیاری به ظرفیت ۱۰۰ متریک تن را که با هزینه بیش از ۳۴ میلیون افغانی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۹:۲۵
Background image

نشست پیرامون انکشاف صنعت مرغداری در افغانستان برگزار شد

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
نشستی به رهبری مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور نماینده‌گان معاونیت اقتصادی ریاست‌الوزراء، وزارت‌های مالیه و صنعت و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۷
Background image

افتتاح و بهره‌برداری یک چکدم با ظرفیت ذخیره ۱۰۰ هزار متر مکعب آب در ولایت فراه

۲۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
یک چکدم به طول مجموعی ۴۱۲ متر و ظرفیت تقریبی ذخیره ۱۰۰ هزار متر مکعب آب در قریه انجیران ولسوالی پشت‌کوه ولایت فراه افتتاح و به بهره‌برداری سپرده شد.
مراسم افتتاح این. . .

BACK TO NEWS