نشست بررسی نقش سکتور خصوصی در افغانستان پس از تعهدات جنیوا برگزار شد

content_admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۹/۵ - ۱۵:۴۱
نشست بررسی نقش سکتور خصوصی در افغانستان پس از تعهدات جنیوا برگزار شد

۵ عقرب ۱۳۹۹
نشست آنلاین بررسی نقش سکتور خصوصی در افغانستان پس از تعهدات کنفرانس جنیوا از سوی اتاق تجارت افغان-امریکایی AACC و اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری افغانستان ACCI با اشتراک و سخنرانی داکتر انوارالحق احدی نامزدوزیر و سرپرست وزارت زراعت برگزار شد.
در این نشست سیدزمان هاشمی رییس اجرایی اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری افغانستان و جفری گریکو رییس اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری افغان-‌امریکایی و سران و نماینده‌گان دیگر نهادهای مرتبط شرکت کرده بودند.
گفت‌وگو روی بهبود تجارت، سرمایه‌گذاری و رشد افغانستان از طریق بخش‌های خصوصی، فرصت‌های مشارکت سرمایه‌گذاری برای بخش خصوصی افغانستان و نیز پرسش و پاسخ در این زمینه‌ها، بخش‌های گوناگون این نشست بود.
این نشست به دنبال تکمیل کنفرانس جینوا صلح، رفاه و خودکفایی افغانستان برگزار شده بود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۵ - ۱۳:۳۵
Background image

دیدار رییس ذخایر استراتژیک وزارت زراعت با معاون والی ولایت نیمروز

۲۵ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی قدرت‌الله حقیار رییس ذخایر استراتژیک وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در رأس هیأتی، با مولوی تورجان احمدی معاون والی ولایت نیمروز دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار که. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۵ - ۱۲:۲۹
Background image

توزیع ۲ هزار و ۵۰۰ اصله نهال چارمغز در ولسوالی نجراب

۲۵ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور احیا و گسترش جنگلات چارمغز، آمریت منابع طبیعی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا با هیأت ولایتی به ولسوالی نجراب سفر نموده و ۲ هزار و ۵۰۰ اصله نهال. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۵ - ۱۰:۲۳
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با مسوولان سه کمپنی روسی

۲۵ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری با مسوولان سه کمپنی روسی، شامل غلام یحیی چاوش رییس کمپنی گروپ کابل مسکو، لیونت گوریاچوک معاون شرکت افغان پروم میتال و الیکسی. . .

بازگشت به خبرها