ملاقات وزیر زراعت با والی پنجشیر درباره‌ی توسعه‌ی زراعت پنجشیر

content_admin
شنبه ۱۳۹۸/۱۰/۲۸ - ۱۵:۱۵
 ملاقات وزیر زراعت با والی پنجشیر درباره‌ی توسعه‌ی زراعت پنجشیر

۲۹ جدی ۱۳۹۸
نصیراحمد درانی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با کمال‌الدین نظامی والی ولایت پنجشیر ملاقات کرد.
والی پنجشیر در این ملاقات گفت که اگر توت در پنجشیر به صورت زنجیره‌ی ارزشی مورد حمایت قرار بگیرد و از شیوه‌‌ی سنتی‌اش به مدرن ارتقا کند، باعث رشد درآمد مردم در بخش باغداری می‌شود. آقای نظامی هم‌چنان یادآور شد که اقلیم پنجشیر برای کشت هینگ و برخی دیگر از نباتات طبی مساعد است و اگر در این بخش کار توسعه‌ای صورت بگیرد، باعث رشد چراگاه‌ها، حفاظت از منابع طبیعی و نیز درآمدزایی به مردم می‌شود.
در همین حال نصیراحمد درانی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با تاکید به رشد بخش‌های مختلف زراعت و باغداری در پنجشیر، گفت که این وزارت تلاش می‌کند تا تولید توت ارزش‌افزایی شود و در این زمینه بخش باغداری وزارت کار خواهد کرد.
آقای درانی هم‌چنان گفت که در بخش کشت و افزایش تولید نباتات طبی، بخش منابع طبیعی کار و تلاش می‌کند که مسلماً این کار ولایت پنجشیر را هم تحت پوشش دارد و باعث رشد تولید نباتات طبی در این ولایت و نیز درآمد برای باشنده‌گان فعال در این بخش خواهد شد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۱۴:۱۱
Background image

توزیع وسایل پروسس سبزیجات و میوه‌جات برای خانم‌های زراعت‌پیشه در ناحیه هفتم کابل

۷ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش 
ریاست زراعت کابل با همکاری موسسه روپانی، تعداد ۱۸ قلم وسایل پروسس سبزیجات و میوه‌جات را برای ۲۵ نفر از خانم‌های زراعت‌پیشه بی‌بضاعت در ناحیه هفتم شهر کابل توزیع کرد.
ای. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۱۱:۴۸
Background image

توزیع بزغاله‌های وطنی در شهرک بندر حیرتان

۷جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ در چارچوب برنامه توانمندسازی خانواده‌های فقیر، روند توزیع بزغاله‌های وطنی را در قریه سرچاه شهرک بندر حیرتان تطبیق نمود.
این برنامه. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۱۱:۲۱
Background image

از کندهار تا قطر؛ گشایش دروازه نوین صادرات محصولات زراعتی

۷ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
در نتیجه تلاش‌های ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با هماهنگی اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری و حمایت مالی یک شرکت خصوصی، روند جدید صادرات. . .

بازگشت به خبرها