ملاقات وزیر زراعت با مسوولین صندوق وجهی انکشاف زراعت

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۰/۲/۱۲ - ۱۷:۴۴
ملاقات وزیر زراعت با مسوولین صندوق وجهی انکشاف زراعت

۱۲ثور ١٤۰۰
داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، در دفتر کارش با مسوولان و شماری از کارمندان صندوق انکشاف زراعت، ADF، در دفتر کارش دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار، ایمل آرمان رییس هیات عامل صندوق وجهی انکشاف زراعت، در باره کارکرد‌های این صندوق و برنامه‌های سال ۱۴۰۰، به وزیر زراعت معلومات مفصل ارایه کردند.
هم‌چنین داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، در این دیدار رهنمودها و هدایت‌هایی در باره چگونگی تطبیق برنامه‌های صندوق وجهی انکشاف زراعت در ولایات، ارایه کرد. آقای احدی با بیان این که افغانستان یک کشور زراعتی است، تاکید کرد که برای دست‌رسی دهقانان و متشبثین زراعتی به قرضه، باید سهولت‌ها و توجه خاصی صورت بگیرد.
صندوق وجهی انکشاف زراعت، در سال جاری خورشیدی برای بیش از هفت‌هزار دهقان در ۳۴ ولایت قرضه‌های مالداری و زراعتی توزیع می‌کند. روند توزیع این قرضه‌ها از ابتدای سال مالی ۱۴۰۰ آغاز شد. این نهاد برای سال مالی جاری، ۱.۸ میلیارد افغانی بودجه دارد. این بودجه توسط اداره انکشاف بین‌المللی ایالات متحده امریکا، USAID، تامین می‌شود.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۱ - ۱۴:۷
Background image

توزیع صندوق‌های زنبور عسل برای مستفیدین در ولسوالی بلخ

۱۱ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ با همکاری دفتر کمیته هالند، برای حمایت از زنبورداران محلی اقدام به توزیع صندوق‌های زنبور عسل نمود.
در این دور، به هر یک از ۵۰. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۱ - ۱۴:۶
Background image

سفر رئیس عمومی عشر و زکات وزارت زراعت به ولایت کندز

۱۱ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی نداء محمد عابد رئیس عمومی عشر و زکات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در رأس یک هیأت رسمی به هدف بررسی امور مالی و اداری مربوط به عشر و زکات، به ولایت کندز سفر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۱ - ۱۴:۵
Background image

برگزاری ورکشاپ آموزشی در ریاست زراعت کابل

۱۱ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
آمریت ارتقای ظرفیت ریاست امور کارکنان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، ورکشاپ آموزشی چهارروزه‌ای را در بخش‌های پلان‌گذاری، گزارش‌نویسی و شیوه جدید ارزیابی اجراات برای. . .

BACK TO NEWS