ملاقات سرپرست وزارت زراعت با رییس اداره‌ی انکشافی ملل متحد در افغانستان؛ تاکید بر ریفورم در پروژه‌های تحت حمایت UNDP

content_admin
شنبه ۱۳۹۹/۹/۱ - ۹:۴۸
ملاقات سرپرست وزارت زراعت با رییس اداره‌ی انکشافی ملل متحد در افغانستان؛ تاکید بر ریفورم در پروژه‌های تحت حمایت UNDP

۲۸ عقرب ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی، نامزدوزیر و سرپرست وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در دفتر کارش با عبدالله الدردری رییس اداره‌ی انکشافی ملل متحد UNDP در افغانستان ملاقات کرد.
در این دیدار دو طرف راجع به پروژه‌هایی که اداره‌ی انکشافی ملل متحد در وزارت زراعت حمایت مالی و تخنیکی می‌کند، صحبت کردند.
هم‌چنان در این ملاقات درباره‌ی ریفورم، در پروژه‌هایی که توسط اداره‌ی انکشافی ملل متحد حمایت می‌شود، نیز سخن گفته شد.
باید گفت که پروژه‌ی رشد زراعت و انکشاف روستاها (CBARD) و پروژه‌ی کاهش‌دهی آسیب‌های ناشی از تغییرات اقلیمی (CDRRP)، از شمار برنامه‌هایی از وزارت زراعت است که با حمایت مالی و تخنیکی اداره‌ی انکشافی ملل متحد تطبیق می‌شود.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۵:۱۴
Background image

برداشت ۵.۱۵ میلیون متریک تُن گندم در کشور؛ افزایش ۱۳.۴ درصدی نسبت به سال گذشته

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
براساس آمار ریاست احصائیه زراعتی و تنظیم معلومات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سال جاری ۵.۱۵ میلیون متریک تُن گندم در سطح کشور برداشت شده است که در مقایسه با سال. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۰:۳۵
Background image

آغاز روند توزیع تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کود کیمیاوی برای دهقانان در بدخشان

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کود کیمیاوی برای دهقانان ولایت بدخشان آغاز گردید. قرار است در چارچوب این برنامه ۶ هزار و ۴۵۰ دهقان در ولسوالی‌های مختلف این ولایت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۰:۲۴
Background image

برگزاری سمینار آگاهی‌دهی در مورد جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل در سرپل

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل سمینار آگاهی‌دهی را به‌منظور بلندبردن سطح آگاهی دهقانان در مورد اضرار کشت کوکنار و ترویج کشت نباتات بدیل در ولسوالی سوزمه. . .

BACK TO NEWS