معین زراعت و مالداری از نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری بازدید کرد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۲/۱۳ - ۹:۵۳
معین زراعت و مالداری از نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری بازدید کرد

۱۳ ثور ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از سی‌ودومین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری که در محوطه بادام‌باغ کابل برگزار شده است، بازدید نمود.
در جریان این بازدید، معین زراعت و مالداری با شماری از غرفه‌داران دیدار کرده و مشکلات و پیشنهادات آنان را از نزدیک استماع کرد. غرفه‌داران در صحبت‌های‌شان خواهان فراهم‌سازی تسهیلات بیشتر، بهبود مدیریت نمایشگاه و حمایت گسترده‌تر از تولیدات داخلی شدند.
مولوی صدراعظم عثمانی پس از شنیدن خواست‌ها و چالش‌های غرفه‌داران، به مسئولان برگزاری نمایشگاه هدایت لازم سپرد تا در جهت بهبود روند نمایشگاه، ارائه خدمات بهتر و فراهم‌سازی سهولت‌های لازم برای غرفه‌داران اقدامات مؤثر انجام دهند.
وی همچنان بر اهمیت حمایت از محصولات داخلی و تقویت بازار برای تولیدات زراعتی و مالداری کشور تأکید کرد و این‌گونه نمایشگاه‌ها را فرصت مناسبی برای معرفی دست‌آوردهای دهقانان، مالداران و تاجران زراعتی دانست.
در این نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری صنایع دستی و سایر تولیدات داخلی در ۲۶۳ غرفه به نمایش گذاشته شده است الی تاریخ ۱۴ ثور سال جاری به روی بازدید کنندگان باز می باشد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۳ - ۱۷:۹
Background image

بازدید رییس غله‌جات وزارت زراعت از فارم تحقیقاتی بغلان


۱۳ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی مصباح‌الدین مستعین رییس غله‌جات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور مولوی عبدالکریم حذیفه رییس زراعت بغلان، با حضور شماری از کارمندان ریاست زراعت از فارم. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۳ - ۱۷:۳
Background image

جلسه هماهنگی پیرامون تثبیت حق مالکیت زمین و استملاک پروژه‌های د افغانستان برشنا شرکت برگزار شد


۱۳ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
در ریاست انسجام پروژه‌های استملاکی اداره اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، جلسه‌ای با حضور مسوولان د افغانستان برشنا شرکت وزارت انرژی و آب و آمرین بخش‌های تصفیه و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۲ - ۱۰:۴۷
Background image

توزیع مرغ تخم‌گذار و وسایل مرغ‌پروری برای خانواده‌های بی‌بضاعت در بدخشان

۱۲ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
در ادامه برنامه‌های حمایتی به هدف بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های نیازمند، ۶۳۰ قطعه مرغ تخم‌گذار همراه با ۲۱۰۰ کیلوگرام خوراکه غنی‌شده و وسایل ساخت مرغانچه برای ۲۱. . .

بازگشت به خبرها