معرفی و آغاز تطبیق پروژه «اضطراری امنیت غذایی» در ولایت بدخشان

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۳ - ۹:۳۱
معرفی و آغاز تطبیق پروژه «اضطراری امنیت غذایی» در ولایت بدخشان

۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
پروژه «اضطراری امنیت غذایی» از سوی موسسه سو (SUO) با همکاری ریاست زراعت بدخشان در ۱۴ ولسوالی این ولایت معرفی و قرار است در سال‌های ۲۰۲۵ و ۲۰۲۶ میلادی مطابق ۱۴۰۴ و ۱۴۰۵ هجری‌شمسی تطبیق گردد. این پروژه با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و با هدف کاهش آسیب‌پذیری مردم در برابر خشکسالی و تغییرات اقلیمی، تقویت سیستم معیشتی پایدار، رشد زراعت و بهبود وضعیت اقتصادی دهاقین بی‌بضاعت عملی می‌شود.
در نشست معرفی پروژه که امروز یکشنبه در ریاست اقتصاد برگزار شده بود، کیکاوس تکساری مدیر عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌ها پیام ریاست زراعت را ارائه کرد. وی فعالیت‌های موسسه سو را در راستای حمایت از دهاقین موثر دانسته و بر تطبیق همه‌جانبه فعالیت‌ها مطابق مفاد تفاهم‌نامه تأکید نمود. همچنان، اطمینان داد که ریاست زراعت در همه مراحل پروژه همکاری نموده و از روند تطبیق آن به‌صورت منظم نظارت خواهد کرد.
بر اساس طرح پروژه، فعالیت‌های ذیل در ولسوالی‌های یفتل سفلی، وردوج، زیباک، اشکاشم، ارغنجخواه، شهدا، کشم، درایم، آبیاری‌گو، شهربزرگ، یاوان، خواهان و فیض‌آباد اجرا خواهد شد سروی و انتخاب مستفیدین واجد شرایط، توزیع تخم بذری گندم برای ۴۳۰۰ دهقان و تخم بذری لوبیا همراه با مواد ضروری برای ۸۱ خانواده، ارائه چهار دوره ترینیگ برای مستفیدین، توزیع ماشین آفتابی میوه‌خشک‌کن برای ۲۰۰ خانواده همراه با تخم کدوچه، توزیع و نصب سبزخانه برای ۷۰ فامیل واجد شرایط، توزیع تخمیانه سبزیجات برای ۶۰۰ خانواده و توزیع کود عضوی برای ۱۲۰ فامیل همراه با بوری ضد رطوبت از برنامه های مورد تطبیق این پروژه هستند.
این پروژه با هدف تقویت اقتصاد روستایی و کمک به دهاقین کم‌بضاعت، یکی از برنامه‌های مهم حمایتی در بدخشان به‌شمار می‌رود.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۳ - ۹:۵۶
Background image

آغاز تطبیق برنامه وقایوی یوریا اسپری در ولایت پنجشیر

۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر از آغاز رسمی برنامه وقایوی «یوریا اسپری» در این ولایت خبر می‌دهد؛ برنامه‌ای که با هدف تقویت صحت نباتی باغ‌ها و جلوگیری از شیوع آفات. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۳ - ۹:۳۲
Background image

ارزیابی هزینه‌های بودجه و عواید ریاست زراعت ننگرهار

۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
به اساس هدایت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، یک هیأت به ریاست مولوی ضیاءالدین رئیس مالی و حسابی این وزارت به ولایت ننگرهار سفر نمود تا روند مصرف بودجه عادی و انکشافی و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۳ - ۹:۳۱
Background image

معرفی و آغاز تطبیق پروژه «اضطراری امنیت غذایی» در ولایت بدخشان

۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
پروژه «اضطراری امنیت غذایی» از سوی موسسه سو (SUO) با همکاری ریاست زراعت بدخشان در ۱۴ ولسوالی این ولایت معرفی و قرار است در سال‌های ۲۰۲۵ و ۲۰۲۶ میلادی مطابق ۱۴۰۴ و ۱۴۰۵. . .

بازگشت به خبرها