فابریکه پروسس لبنیات «نورس لزیر» در دایکندی به بهره‌برداری رسید

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۷/۲۳ - ۱۴:۱۶
 فابریکه پروسس لبنیات «نورس لزیر» در دایکندی به بهره‌برداری رسید

۲۳میزان ۱۳۹۸
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، از آغاز بهره‌برداری فابریکه پروسس لبنیات «نورس لزیر» در این ولایت خبر داده است.
این فابریکه به کمک موسسه «آکسفام» در منطقه «لزیر» ساخته شده و امروز رسماً با حضور مسوولان محلی و نمایندگان برخی از موسسات همکار به ‌بهره برداری رسید.
پیش از آغاز بهره‌برداری این فابریکه، ریاست زراعت دایکندی گفته که فابریکه پروسس لبنیات منطقه «لزیر» در مرکز نیلی، قادر است روزانه یک‌هزار لیتر شیر پروسس کند.
این اداره گفته بود که فابریکه لبنیات لزیر که توسط موسسه آکسفام ساخته و تجهیز شده است، می‌تواند لبنیات مورد نیاز شهر نیلی و ولسوالی شهرستان این ولایت را تامین کند.
فابریکه پروسس لبینات منطقه «لزیر»، ظرفیت پروسس شیر به ماست، پنیر، دوغ، قروت، مسکه، خامه و چکه را داراست.
رییس اداره زراعت دایکندی، در مراسم افتتاح این فابریکه گفت که هرگاه باشندگان محل اقدام به ایجاد فارم‌های گاوداری نکنند، مواد خام مورد نیاز این فابریکه با شیری که از گاوهای محلی به دست می‌آید، تامین نمی‌شود. او از باشندگان محل خواست تا اقدام به ساخت فارم‌های گاوداری نمایند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۰:۵۶
Background image

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری امسال نیز از ۲ الی ۵ ثور سال ۱۴۰۵ با شعار « زراعت و مالداری عصری، زمینه‌ساز امنیت غذایی و رشد اقتصاد کشور» در بادام باغ کابل با  برگزار می‌شود.

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری امسال نیز برای چهار روز از ۲ الی ۵ ثور سال ۱۴۰۵ با شعار « زراعت و مالداری عصری، زمینه‌ساز امنیت غذایی و رشد اقتصاد کشور» در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۰:۵۱
Background image

نشست با متنفذین قریه صمدی برای حفاظت از جنگلات باغ برگزار شد

۶ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از برگزاری نشست با متنفذین و باشندگان قریه صمدی به‌منظور حفاظت و حراست از جنگلات باغ این قریه خبر می‌دهد.
بر اساس معلومات این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۰:۳۹
Background image

احداث ۱۸۶ قطعه باغ نمایشی مثمر در ۷ ولسوالی جوزجان

۶ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان از تطبیق برنامه احداث ۱۸۶ قطعه باغ نمایشی مثمر در ۷ ولسوالی این ولایت در همکاری با موسسه برای احیا و توسعه افغانستان خبر می. . .

بازگشت به خبرها