صندوق انکشاف زراعت ۱۱۱ میلیون افغانی قرضه را منظور کرد

content_admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۸/۱۵ - ۱۲:۴۲
صندوق انکشاف زراعت ۱۱۱ میلیون افغانی قرضه را منظور کرد

۱۵ عقرب ۱۳۹۹
کمیته منظوری قرضه‌های صندوق انکشاف زراعت، در جلسه‌ای در مقر وزارت زراعت، پرداخت ۱۱۱ میلیون افغانی قرضه را منظور کرده است.
این جلسه که به ریاست محبوب‌الله ننگ رییس کمیته منظوری قرضه‌ها با حضور مسوولان صندوق انکشاف زراعت برگزار شده بود، ۱۱۱ میلیون افغانی قرضه برای شش فعالیت زراعتی و تجارتی منظور شده است.
سه مورد فعالیت آن مربوط به شرکت‌های تجهیزات و ماشین‌آلات زراعتی می‌باشد که با استفاده از قرضه‌ی که می‌گیرند ماشین‌آلات زراعتی از جمله تراکتور خریداری می‌کنند.
قرضه منظور شده برای مورد چهارم مربوط به یکی از شرکت‌های پروسس‌کننده پنبه است که این شرکت‌ با استفاده از این قرضه از دهقانان پنبه خریداری می‌کند. موارد پنجم و شش نیز مربوط به دو شرکت‌ پروسس‌کننده زعفران و سیلو است. این شرکت‌ها برای خریداری زعفران و آرد قرضه می‌گیرند.
ایمل آرمان رییس اجرایی صندوق انکشاف زراعت، در این جلسه گفت که در شرایط مشقّت‌بار کنونی، دهقانان را فراموش نکرده و متعهد است تا قروض مورد نیاز آنان را به موقع به دست‌رس‌شان قرار بدهد.
صندوق انکشاف زراعت یک نهاد مالی دولتی غیربانکی است که تحت رهبری وزارت زراعت، مالداری و آبیاری فعالیت می‌کند. ارایه‌ی خدمات قرضه‌دهی به دهقانان، متشبثان زراعتی از طریق میانجی‌های مالی و قرضه‌دهی مستقیم در جهت رشد و بهبود زراعت، از وظایف عمده‌ی این صندوق به شمار می‌رود.
این صندوق از زمان تاسیسش تا کنون ۲.۱۲ میلیارد افغانی را منظور و مبلغ بیش‌تر از ۳.۹ میلیارد افغانی را به تجارت‌های زراعتی، کوپراتیف‌ها و انجمن‌های زراعتی و مالداری، میانجی‌های مالی، فارم‌های گاوداری، ماهی‌پروری، مرغداری، پروسس‌کننده‌گان و صادرکننده‌گان میوه‌ تازه و خشک، فابریکه‌های تولید آرد، شرکت‌های تولیدی تجهیزات زراعتی، واردکننده‌گان کود کیمیایی و دیگر فعالان عرصه زراعت توزیع کرده است. از این خدمات، ۵۳‌ هزار و ۴۵۱ دهقان در ۳۲ ولایت به صورت مستقیم مستفید شده‌اند.
صندوق انکشاف زراعت مرجع پیشتاز در تمویل سکتور زراعت به شمار می‌رود. این نهاد در ولایت‌های بلخ، هرات، بامیان، قندهار و ننگرهار نیز دفترهای ساحه‌ای دارد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۶ - ۱۴:۳
Background image

برگزاری نشست هم‌آهنگی سکتور زراعت و انکشاف دهات در کندز

۱۶ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۵ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
در ولایت کندز، ریاست زراعت، آبیاری و مالداری به منظور هم‌آهنگی و پیشرفت با مؤسسات و نهادهای همکار، نشستی برگزار کرد. در این نشست مسئولان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۶ - ۱۲:۴۷
Background image

مسوولان شرکت زراعتی وادی ننگرهار: از فارم سوم امسال نزدیک به سه هزار و سی تن جواری به دست خواهد آمد

۱۶ تله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۵ رَبِیعُ الْثاني ۱۴۴۷ هـ.ق
مسوولان فارم سوم شرکت زراعتی وادی ننگرهار می‌گویند که امسال حدود ۴۰۳۰ جریب زمین در این فارم برای کاشت جوار اختصاص یافته است و بر اساس. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۶ - ۱۲:۳۴
Background image

وزارت زراعت بیش از یک هزار جریب زمین را به وزارت ترانسپورت و هوانوردی منتقل کرد

۱۶ تله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۵ رَبِیعُ الْثاني ۱۴۴۷ هـ.ق
مقامات ریاست اراضی وزارت زراعت می‌گویند که در مرکز ولایت بامیان و همچنین در ولسوالی خاکجبار ولایت کابل، به منظور ساخت ترمینال ترانسپورتی و. . .

بازگشت به خبرها