صد کیلو سمارق صدفی، تولید روزانه «کوهستان سمارق»

qiam_amin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۵/۱۲ - ۱۵:۳۰
صد کیلو سمارق صدفی، تولید روزانه «کوهستان سمارق»

۱۲ اسد ۱۴۰۰
حسن ناصر در شهرک امیدسبز کابل، سمارق صدفی تولید می‌کند. او روزانه نزدیک به صد کیلوگرام سمارق صدفی تولید و به بازار عرضه می‎کند.
حسن ناصر می‌گوید: «هر روز مرکز کشت و پرورش سمارق ما رشد و رونق بیشتری می‌نماید، تولیدات و بازار بذر ما خوب است، خیلی فارم‌دارها، چون بذر خراب از بازار خریده بود و یا از ایران و پاکستان خریداری می‌کردند، و تا بذر به کابل یا به کشور می‌رسید، به‌خاطر وقت زیاد و گرمی خراب و ضعیف می‌شد. خوش‌بختانه امروز در کابل توانستیم سمارق کشت و تولید کنیم.»
حسن ناصر که مرکزی بنام «کوهستان سمارق» راه‌اندازی کرده، می‌افزاید که تخم سمارق کوهستان سمارق خوب و بدون عفونت و اصلاح شده است‌، اکثریت مشتریان این مرکز از کشت‌شان راضی هستند. او تلاش می‌کند که با کشت، تولید و تهیه تخم سمارق به خودکفایی اقتصادی خانواده‌گی برسد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۷ - ۱۳:۵
Background image

ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضره زراعتی در سمنگان؛ پاکسازی بیش از ۳۱۰۰ هکتار زمین

۲۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضره زراعتی در شماری از قریه‌های مرکز ایبک و ولسوالی حضرت سلطان خبر می‌دهد.
گلاب‌الدین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۷ - ۱۳:۴
Background image

توزیع بسته‌های باغچه خانگی برای ۲۵۰ خانواده در سمنگان

۲۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان با همکاری مالی مؤسسه WHH  در چارچوب پروژه «تقویت انعطاف‌پذیری جوامع آسیب‌پذیر»، بسته‌های باغچه خانگی را برای ۲۵۰ خانواده در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۷ - ۱۲:۵۷
Background image

میدان وردګ کې د لبنیاتو او مېوو پروسس کوونکو ته وسایل ووېشل شول

۲۷ وری ۱۴۰۵ه‍.ش
۲۹ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ه‍.ق
د میدان وردګو ولایت د دایمیرداد ولسوالی کې د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست تر چتر لاندې، د «کلیوالي ودې او پراختیا پروګرام» په چوکاټ. . .

بازگشت به خبرها