صد کیلو سمارق صدفی، تولید روزانه «کوهستان سمارق»

qiam_amin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۵/۱۲ - ۱۵:۳۰
صد کیلو سمارق صدفی، تولید روزانه «کوهستان سمارق»

۱۲ اسد ۱۴۰۰
حسن ناصر در شهرک امیدسبز کابل، سمارق صدفی تولید می‌کند. او روزانه نزدیک به صد کیلوگرام سمارق صدفی تولید و به بازار عرضه می‎کند.
حسن ناصر می‌گوید: «هر روز مرکز کشت و پرورش سمارق ما رشد و رونق بیشتری می‌نماید، تولیدات و بازار بذر ما خوب است، خیلی فارم‌دارها، چون بذر خراب از بازار خریده بود و یا از ایران و پاکستان خریداری می‌کردند، و تا بذر به کابل یا به کشور می‌رسید، به‌خاطر وقت زیاد و گرمی خراب و ضعیف می‌شد. خوش‌بختانه امروز در کابل توانستیم سمارق کشت و تولید کنیم.»
حسن ناصر که مرکزی بنام «کوهستان سمارق» راه‌اندازی کرده، می‌افزاید که تخم سمارق کوهستان سمارق خوب و بدون عفونت و اصلاح شده است‌، اکثریت مشتریان این مرکز از کشت‌شان راضی هستند. او تلاش می‌کند که با کشت، تولید و تهیه تخم سمارق به خودکفایی اقتصادی خانواده‌گی برسد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۴ - ۱۱:۸
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای ۳۶۶۱ دهقان در دایکندی

۴ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی با همکاری سازمان خوراک و زراعت ملل متحد (FAO) روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی سیاه و سفید را برای دهقانان این. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۴ - ۱۰:۴۷
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای ۵۰۰ دهقان در ولسوالی سالنگ پروان

۴ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان به‌منظور افزایش حاصلات گندم و حمایت از دهقانان، روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی را برای ۵۰۰ دهقان در ولسوالی سالنگ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۴ - ۱۰:۴۲
Background image

آغاز کمپاین تطبیق واکسین ضد بیماری رابیز در ولایت بادغیس

۴ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس کمپاین تطبیق واکسین ضد بیماری رابیز (سگ‌دیوانه) را به‌منظور جلوگیری از شیوع این بیماری و حفاظت از صحت حیوانات در سطح مرکز و. . .

BACK TO NEWS