صحبت وزیر زراعت با مسوولان بانک جهانی در کشور؛ گفت‌وگو بر محور تطبیق بهتر پروژه‌های تحت تمویل بانک جهانی

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۹/۲۶ - ۱۶:۳۲
صحبت وزیر زراعت با مسوولان بانک جهانی در کشور؛ گفت‌وگو بر محور تطبیق بهتر پروژه‌های تحت تمویل بانک جهانی

 

۲۶ قوس ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری از طریق ویدیوکنفرانس با مسوولان بانک جهارنی درباره موضوعات مختلف میان دو نهاد گفت‌وگو کرد.
آقای احدی ضمن تشکر از بانک جهانی به خاطر تمویل پروژه‌ها در بخش زراعت، مشخصاً درباره تسهیل پروسه‌های تدارکاتی و تطبیق به موقع پروژه‌ی اضطراری رشد زراعت و مصونیت غذایی EATS صحبت کرد.
در این ویدیوکنفرانس، هما زاهرا فتوحی، مسوول عملیاتی و سایر مسوولان بانک جهانی حضور داشتند. آقای احدی در این گفت‌وگوی ویدیویی از مسوولان بانک جهانی خواهان تطبیق به موقع، بهبود ارایه خدمات و تسریع پروسه‌های تدارکاتی پروژه‌ی اضطراری رشد زراعت و مصونیت غذایی شد.
مسوولان بانک جهانی در این گفت‌وگو تعهد سپردند که وزارت زراعت را در بخش‌های مختلف، به ویژه تطبیق پروژه‌ی اضطراری رشد زراعت و مصونیت غذایی همکاری می‌کنند.
هما زاهرا فتوحی، مسوول عملیاتی بانک جهانی در کشور با تشکر از وزیر زراعت، تعهد سپرد که وزارت زراعت را با هم‌آهنگی‌های بیش‌تر، همکاری می‌کند.
او در عین حال افزود در سال ۲۰۲۱ بیش‌ترین تلاش صورت می‌گیرد تا کار پروژه‌ی "امید" آغاز شود.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۲:۲۶
Background image

آغاز کمپاین نهال‌شانی بهاری در ولسوالی شکر دره ولایت کابل

۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش 
 به ادامه روند تطبیق کمپاین نهال شانی در ولسوالی های مختلف کابل این کمپاین در ولسوالی شکر دره ولایت کابل تحت عنوان «غرس نهال صدقه جاریه است»  از سوی مدیریت عمومی خدمات. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۲:۲۶
Background image

در ولسوالی جغتو ولایت میدان وردک برای ایجاد باغ‌های شفتالو و گیلاس، نهال‌ها به باغداران توزیع شد

۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت میدان وردک، با همکاری مؤسسه افغان صلح‌ساز، در ولسوالی جغتو و در چندین روستا، به منظور ایجاد باغ‌های. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۰:۱۳
Background image

ریاست زراعت ولایت ننگرهار: حدود ۳۷ هزار جریب زمین به کشت بوته‌های تیلی اختصاص یافته است

۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
نمایندگان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و ریاست عمومی اداره امور با رییس زراعت ولایت ننگرهار مولوی عبدالستار محمد، در ولایت ننگرهار دیدار. . .

بازگشت به خبرها