شش عراده موترسایکل به کارمندان زراعت در بغلان توزیع شد

content_admin
یکشنبه ۱۳۹۸/۷/۲۸ - ۱۵:۵۱
شش عراده موترسایکل به کارمندان زراعت در بغلان توزیع شد

۲۸میزان ۱۳۹۸
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان، می‌گوید که شش عراده موترسایکل از طریق برنامه ملی باغداری و مالداری وزارت زراعت، به کارمندان ساحوی این ریاست در ولسوالی‌های مختلف ولایت بغلان توزیع شده است.
هریک از این موترسایکل‌ها به ارزش بیشتر از پنجاه‌هزار افغانی خریداری و به منظور پیش‌برد امور کاری ریاست زراعت برای رشد زراعت و مالداری توزیع شده است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۵ - ۱۴:۲۸
Background image

آغاز کمپاین واکسین انتروتوکسیمیا در ولایت فاریاب

۱۵ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین واکسیناسیون بیماری انتروتوکسیمیا در ولایت فاریاب به گونه رسمی آغاز شد. این برنامه با همکاری دفتر کمیته هالند (DCA) و در هماهنگی نزدیک با آمریت مالداری و صحت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۵ - ۱۴:۶
Background image

آغاز کمپاین پیشگیری از تب گانگو در ولایت خوست

۱۵ تله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ رَبِیعُ الْثاني ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست کمپاین پیشگیری از بیماری تب گانگو را به صورت رسمی آغاز کرد.
این کمپاین با حمایت مالی بودجه توسعه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۵ - ۱۴:۳
Background image

آغاز توزیع تخم بذری گندم و کود کیمیاوی در ولسوالی درایم بدخشان

۱۵ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
به هدف بهبود حاصلات گندم و تأمین امنیت غذایی، کمپاین کشت خزانی گندم در ولسوالی درایم ولایت بدخشان آغاز گردید. این برنامه از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بدخشان. . .

بازگشت به خبرها