سه مرکز پروسس سبزیجات و میوه‌جات در بلخ تجهیز شد

qiam_amin
دوشنبه ۱۴۰۰/۵/۱۸ - ۱۲:۳۶
سه مرکز پروسس سبزیجات و میوه‌جات در بلخ تجهیز شد

۱۸ اسد ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، از طریق برنامه حمایت از اولویت ملی دوم، با سرمایه‌گذاری مشترک ۳۰ درصد سکتور خصوصی و ۷۰درصد وزارت زراعت، سه مرکز پروسس سبزیجات و میوه‌جات در این ولایت را تجهیز کرده و به بهره‌برداری سپرد.
این مراکز با هزینه بیش از هفت‌صد هزار افغانی به همکاری مالی و تخنیکی برنامه حمایت از اولویت ملی دوم و سرمایه‌گذاری زنان زراعت‌پیشه در ولسوالی‌های نهرشاهی و دهدادی تجهیز شده است.
این تجهیزات شامل وسایل برقی پروسس، نگهداری، وسیله انتقال محصولات به مارکیت، تشخیص کیفیت، اندازه‌گیری و بسته‌‌بندی و بازاریابی می‌باشد. 
براساس پلان تجارتی، این سه مرکز ظرفیت پروسس انواع مختلف ترشی، مربای توت‌زمینی، کمپود میوه، مرچ مصاله‌دار، کنسرو آماده سبزیجات و سس بادنجان رومی با طعم شیرین و تند را با کیفیت عالی تولید و از طریق فروشگاه‌های بزرگ برای مشتریان خویش در شهر مزارشریف عرضه می‌کنند.
هدف از تجهیز این سه مرکز پروسس میوه‌جات و سبزیجات، جذب سرمایه‌گذاری سکتور خصوصی در بخش زراعت، افزایش فرصت‌های شغلی برای زنان زراعت‌پیشه و بلند بردن سطح عاید دهقانان روستایی می‌باشد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۹ - ۱۴:۳۴
Background image

۵۰۴ کیلوگرام میوه قاچاقی «ام» در قرنطین تورخم ضبط و نابود شد

۲۹ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۵ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
کارمندان مدیریت قرنطین تورخم مربوط ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، در جریان اجرای وظایف قانونی و قرنطینی خود، ۵۰۴ کیلوگرام میوه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۹ - ۱۱:۳۴
Background image

دفتر خدمات پروژه‌ای سازمان ملل متحد برای کاهش اثرات تغییرات اقلیمی در کابل پروژه‌های جدید تطبیق می‌کند

۲۹ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی از دفتر خدمات پروژه‌ای سازمان ملل متحد (یونپس) با مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری دیدار کرد و درباره تطبیق پروژه‌های. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۹ - ۹:۴۵
Background image

روند توزیع کودهای زراعتی برای نزدیک به دو هزار دهقان آسیب‌پذیر در کنر تکمیل شد

۲۹ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۵ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کنر، با همکاری تخنیکی مؤسسه بازسازی دهات افغانستان (RRAA) و حمایت مالی سازمان خواربار و زراعت ملل متحد (FAO). . .

بازگشت به خبرها