سفر وزیر زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت بلخ 

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۶/۲۸ - ۱۰:۸
سفر وزیر زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت بلخ 

 ۲۸ سنبله  ۱۴۰۲  هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در سفری به ولایت بلخ با کارمندان ریاست زراعت بلخ دیدار کرده و  اولویت‌های کاری وزار زراعت را برای شان توضیح داد.
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت  در مورد مسوولیت وزارت زراعت صحبت کرده و مسوولیت‌های این اداره  را در پنج بخش  چون؛ انکشاف زراعت، مالداری، آبیاری، مدیریت اراضی و منابع طبیعی بیان کرد:" الحمدولله از اشغال و تجاوز بیرونی‌ها خلاص شدیم، حال نیاز داریم که به امنیت غذایی برسیم، دست یافتن به خودکفایی غذایی مسوولیت شما کارمندان زراعت است و در این زمینه احساس مسوولیت کنید، تاجران به خاطر آوردن مواد خوراکی پشت دروازه‌های کشورهای همسایه سرگردان اند و مردم هم محتاج خوراکه‌های بیرونی، کوشش کنیم از این محتاجی و زلت خلاص شویم، باید  به گونه مشترک روی بیرون رفت از این مسله کار کنیم، طعم آزادی و امنیت را چشیدیم، باید طعم امنیت غذایی را نیز بدست بیاوریم و زخم‌های ۴۰ را درمان کنیم".
وزیر زراعت از ساخت یک  رساله‌ برای تشخیص اولویت‌های سکتور زراعت که در آن چگونگی خدمت به مردم و انکشاف این سکتور گنجانیده شده‌است سخن زده و از کارمندان زراعت خواست  که محتوای آن را با مردم شریک نمایند" تشخیص و تثبیت زمین‌ها، اصلاح نسل حیوانات، مدیریت آب‌های زیر زمینی و سر زمین، توزیع تخم‌های اصلاح شده، آگاهی دهی و مفاهمه به دهقانان و مالداران، اصلاح جنگلات و درختان، کنترول امراض و آفات، تحقیق و ترویج، صحت حیوانات، افزایش غله جات، میوه جات، سبزیجات و تشخیص خصوصیت زمین از وظایف اصلی من و شما است و  وطن با پلان، عزم، مدیریت و ابتکار شما جور می‌شود و  دهقانانی که زحمت می‌کشند باید حاصل بیشتر بگیرند، در صورت مفاهمه بهتر  میان ما و دهقانان، در حاصلات دهقانان و مالداران تغییر مثبت می‌آید".
در این مجلس مولوی شمس‌الدین خالد رئیس زراعت ولایت بلخ، مولوی مصباح‌الدین مستعین رئیس اطلاعات و آگاهی عامه، میرویس  خوگیانی مشاور مقام وزارت و بیش از ۲۰۰ تن از کارمندان اداره زراعت ولایت بلخ حضور داشتند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۱ - ۱۷:۲۲
Background image

سفر معین‌آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت به ایران

۱۱ جدی ۱۴۰۴ ه‍.ش

مولوی بازمحمد فیضان، معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در رأس یک هیأت رسمی به دعوت جمهوری اسلامی ایران، به‌منظور اشتراک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۱ - ۱۱:۱۲
Background image

تلاش‌های  ریاست میکانیزه زراعتی وزارت زراعت در راستای میکانیزه سازی زراعت 

۱۱ جدی  ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست میکانیزه زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در طی چهار سال اخیر در بخش تقویت، احیا و توسعه خدمات ماشینی زراعتی در سطح کشور تلاش‌های زیادی را انجام داده است که. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۱ - ۱۱:۱۰
Background image

آغاز روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای صدها دهقان در ولسوالی چهاردره کندز

۱۱جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۱ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز با حمایت مالی اداره خوراک و زراعت سازمان ملل متحد و با همکاری تخنیکی مؤسسه انکشاف و بازسازی دهات. . .

بازگشت به خبرها