سفر رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت به ولایت بغلان جهت بررسی روند خریداری گندم مازاد دهاقین

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۶ - ۱۵:۵۲
سفر رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت به ولایت بغلان جهت بررسی روند خریداری گندم مازاد دهاقین

٢٦ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به منظور بررسی روند تطبیق طرزالعمل خریداری گندم مازاد دهاقین، مولوی ضیاءالدین واقف رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت بغلان سفر نمود.
در چارچوب وظایف کمیته هماهنگی مرکزی خریداری گندم، مولوی ضیاءالدین واقف رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، به هدف بررسی نرخ‌ها، حصول اطمینان از شفافیت در روند تطبیق طرزالعمل، هماهنگی میان مرکز و ولایات، ترتیب اسناد مالی و انتقال مبالغ به فروشندگان، به ولایت بغلان رفته و در جلسه‌ای مشترک با مولوى عبدالکريم حذيفه ریيس زراعت و مولوى شاه محمد ترابى آمر امور زراعتى این ولایت اشتراک نمود.
این جلسه با حضور هیئت نرخ‌گیری و مسٶلين ریاست زراعت ولایت بغلان، برگزار گردید. در این دیدار، ریاست زراعت بغلان اطمینان داد که روند خریداری گندم مازاد مطابق طرزالعمل تصویب‌شده اجرا خواهد شد و این ریاست همکاری همه‌جانبه در زمینه طی مراحل اسناد مالی و تادیات با فروشندگان خواهد داشت.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۳:۹
Background image

توزیع بزهای شیری همراه با خوراک در ولسوالی خانقاه ولایت جوزجان

۲۷ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان با همکاری موسسه اکتیـد، برای ۵۰ خانواده مستحق در ولسوالی خانقاه، بزهای شیری همراه با خوراک مورد نیاز توزیع کرد.
هر خانواده. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۳:۶
Background image

ایجاد ۳۰۰ باغ بادام و شفتالو در جریان کمپاین خزانی در ولایت کندز

۲۷ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز اعلام کردند که در راستای تقویت تولیدات باغداری و بهبود وضعیت زندگی دهقانان، در جریان کمپاین خزانی، دفتر «داکار» با. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۳:۵
Background image

دیدار معین وزارت زراعت افغانستان با معین وزارت صنعت و تجارت قرغیزستان 

۲۷ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، با معین وزارت صنعت و تجارت کشور قرغیزستان در کابل دیدار و گفت‌وگو. . .

بازگشت به خبرها