ساخت اکثریت ذخیره‌گاه‌های کچالو در غور تکمیل شده است

content_admin
شنبه ۱۳۹۹/۹/۱ - ۹:۵۷
ساخت اکثریت ذخیره‌گاه‌های کچالو در غور تکمیل شده است

وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از طریق پروژه مدیریت محصولات زراعتی شش ماه قبل کار ساخت  ۳۲۷ سردخانه صفر انرژی برای نگهداری کچالو در مرکز و شماری از ولسوالی‌های ولایت غور را آغاز کرده بود که اکنون اکثریت آن تکمیل شده و به بهره‌برداری سپرده شده است.
قرار است تا دو هفته دیگر تمام این ساختمان‌ها تکمیل گردد.
ارزش مجموعی این ذخیرگاه‌ها بیش از ۱۸۱ میلیون افغانی است. هر یک از ذخیره‌گاه‌ها ظرفیت نگهداری ۱۲ الی ۱۶ متریک تن کچالو را دارد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۱ - ۱۵:۲۱
Background image

به شماری از  خانواده‌های نیازمند در ولسوالی خاک‌جبار کابل بزهای شیری توزیع شد

۱۱ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کابل با همکاری مؤسسه شلتر فار لایف، برای شماری از خانواده‌های نیازمند در ولسوالی خاک‌جبار بزهای شیری توزیع کرد.
در این برنامه، برای ده. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۱ - ۱۵:۳
Background image

نشستی برای مبارزه با آفت حشره‌ای کفشک در ولایت غور برگزار شد

۱۱ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور به منظور بررسی وضعیت شیوع آفت حشره‌ای کفشک و اتخاذ تدابیر لازم برای کنترول آن، نشست اضطراری برگزار کرد.
این نشست به ریاست مولوی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۱ - ۸:۴۳
Background image

به ۳۵۰ خانواده در ولسوالی لعل‌پور ولایت ننگرهار کود عضوی توزیع شد

۱۱ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۵ ذوالحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار، اداره غذا و زراعت ملل متحد و با همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، به ۳۵۰ خانواده در ولسوالی لعل‌پور. . .

بازگشت به خبرها