ساخت اکثریت ذخیره‌گاه‌های کچالو در غور تکمیل شده است

content_admin
شنبه ۱۳۹۹/۹/۱ - ۹:۵۷
ساخت اکثریت ذخیره‌گاه‌های کچالو در غور تکمیل شده است

وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از طریق پروژه مدیریت محصولات زراعتی شش ماه قبل کار ساخت  ۳۲۷ سردخانه صفر انرژی برای نگهداری کچالو در مرکز و شماری از ولسوالی‌های ولایت غور را آغاز کرده بود که اکنون اکثریت آن تکمیل شده و به بهره‌برداری سپرده شده است.
قرار است تا دو هفته دیگر تمام این ساختمان‌ها تکمیل گردد.
ارزش مجموعی این ذخیرگاه‌ها بیش از ۱۸۱ میلیون افغانی است. هر یک از ذخیره‌گاه‌ها ظرفیت نگهداری ۱۲ الی ۱۶ متریک تن کچالو را دارد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۵:۴۹
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت ولایت میدان وردک بازدید کرد

۱۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر رسمی خود به ولایت میدان وردک از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید و با. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۵:۳۹
Background image

اشتراک مسئولان وزارت زراعت در سمپوزیم توسعه نیروی کار وترنری افغانستان

۱۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در سمپوزیم توسعه نیروی کار وترنری افغانستان که تحت عنوان «از آموزش تا ارائه خدمات باکیفیت وترنری» در هوتل کابل استار برگزار شده. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۱:۵۲
Background image

ایجاد ۳۵ قطعه نمایشی لوبیا و ماش برای ترویج کشت حبوبات در ولایت تخار

۱۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، به‌منظور حمایت از دهقانان، ترویج کشت حبوبات و افزایش تولید در واحد سطح، ۳۵ قطعه نمایشی شامل ۲۰ قطعه لوبیا و ۱۵ قطعه ماش را. . .

بازگشت به خبرها