ساخت اکثریت ذخیره‌گاه‌های کچالو در غور تکمیل شده است

content_admin
شنبه ۱۳۹۹/۹/۱ - ۹:۵۷
ساخت اکثریت ذخیره‌گاه‌های کچالو در غور تکمیل شده است

وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از طریق پروژه مدیریت محصولات زراعتی شش ماه قبل کار ساخت  ۳۲۷ سردخانه صفر انرژی برای نگهداری کچالو در مرکز و شماری از ولسوالی‌های ولایت غور را آغاز کرده بود که اکنون اکثریت آن تکمیل شده و به بهره‌برداری سپرده شده است.
قرار است تا دو هفته دیگر تمام این ساختمان‌ها تکمیل گردد.
ارزش مجموعی این ذخیرگاه‌ها بیش از ۱۸۱ میلیون افغانی است. هر یک از ذخیره‌گاه‌ها ظرفیت نگهداری ۱۲ الی ۱۶ متریک تن کچالو را دارد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۵ - ۹:۵۳
Background image

وزیر زراعت، آبیاری و مالداری به دعوت رسمی وزارت زراعت اوزبیکستان وارد تاشکند شد

۱۵ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان به دعوت رسمی وزارت زراعت جمهوری اوزبیکستان، وارد شهر تاشکند پایتخت اوزبیکستان شد و از سوی مقام. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۵ - ۹:۵۳
Background image

دیدار مسئول جدید دفتر ساحوی مبارزه علیه گرسنگی با رئیس زراعت، آبیاری و مالداری غور

۱۴ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
دل بهادر خدکه مسئول جدید دفتر ولایتی مؤسسه مبارزه علیه گرسنگی ACF در فیروزکوه، همراه با باباگونی شتیما، مسئول قبلی این مؤسسه و هیأت همراه، با شیخ حفیظ‌الله محفوظ. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۵ - ۹:۴۶
Background image

از سردخانه ۶۰۰ متریک‌تنی در حال ساخت در مرکز پکتیکا بازدید شد

۱۴ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۳ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
مولوی لعل‌محمد «گوهر»، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا، همراه با رؤسای ریاست‌های مستوفیت، عدلیه، شهرسازی، شاروالی، سرحدات و حج و. . .

BACK TO NEWS