روز جهانی دسترسی آزاد به اطلاعات مبارک

content_admin
یکشنبه ۱۳۹۸/۷/۷ - ۱۳:۴۷
 روز جهانی دسترسی آزاد به اطلاعات مبارک

۷ میزان ۱۳۹۸
۲۸ سپتامبر، برابر با ششم میزان ۱۳۹۸، روز جهانی دسترسی آزاد به اطلاعات است. بر اساس یافته‌های نهادهای جهانی، قانون دسترسی به اطلاعات افغانستان، جایگاه اول را در جهان دارد. ما (وزارت زراعت) برای تطبیق هر چه بهتر این قانون و دسترسی همه‌ی شهروندان به اطلاعات مورد نظرشان، تمامی تلاش‌های‌مان را به کار می‌بندیم و در راه آسان‌سازی بیش‌تر دسترسی شهروندان به اطلاعات می‌کوشیم.
در این مسیر، ساخت آرشیف الکترونیک برای منظم‌سازی و دسترسی بهتر به سندها، ایجاد دفتر روابط عامه برای ارایه‌ی خدمات سریع به مراجعان، توسعه‌ی بانک اطلاعات برای مخاطبان آنلاین، راه‌اندازی بیش‌تر از ۱۴ سیستم معلوماتی آنلاین برای تسهیل دسترسی به اطلاعات نو، تعیین و معرفی مسوولان مراجع اطلاع‌رسانی برای اولین بار در تمامی نهادهای دومی (ریاست‌های ۳۴ ولایت) ارایه‌ی پاسخ دقیق و به موقع به همه‌ی تقاضاهای اطلاعات، رعایت قانون در نشرات وب‌سایت، نشر اطلاعات پیش‌گیرانه و از همه مهم‌تر تعهد فردی و تیمی به ارایه‌ی اطلاعات بدون محدودیت به شهروندان، از کارهایی است که در وزارت زراعت صورت گرفته است.
این فعالیت‌ها در راستای تطبیق واضح قانون دسترسی به اطلاعات، باعث شد که در پی بررسی‌های کمیسیون دسترسی به اطلاعات، وزارت زراعت بتواند جایگاه نخست را در بخش اطلاع‌رسانی در سال روان در میان تمامی واحدهای بودجه‌ای به دست بیاورد.
ما به این باوریم که هنوز کارهای فراوانی را باید برای تطبیق بهتر قانون دسترسی به اطلاعات و رعایت و تسهیل رسیدن شهروندان به این حق‌شان، به انجام برسانیم. روند غنی‌سازی آرشیف الکترونیک وزارت زراعت با سرعت تمام ادامه دارد و تیم کاری اطلاع‌رسانی نیز در تلاش‌اند تا کوچک‌ترین موردهای مدنظر در قانون در کارها و نشرات‌شان عملی سازند.
به دسترسی به اطلاعات، به عنوان اصلی‌ترین منفذ مبارزه با فساد و ایجاد شفّافیت باور داریم و به این نظر هستیم که اگر تمامی موارد از چشم شهروندان بگذرد، فساد و ناکاره‌گی‌های نهادها به کم‌ترین حد ممکن می‌رسد.
روز جهانی دسترسی آزاد به اطلاعات را برای همه‌ی شهروندان و به ویژه خبرنگاران، رسانه‌ها و نهادهای تحقیقی تبریک می‌گویم.
با احترام
نصیراحمد درانی
وزیر زراعت، آبیاری و مالداری

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۵:۲
Background image

پاکسازی ۱۲۰۰ هکتار زمین زراعتی از ملخ‌ها در بادغیس

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس از پاکسازی یک‌هزار و ۲۰۰ هکتار زمین زراعتی از وجود ملخ‌ها در این ولایت خبر داد.
مسئولان می‌گویند پرسونل مسلکی مدیریت عمومی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۱:۳۸
Background image

ادویه‌پاشی برای کنترول آفات نباتی در شغنان بدخشان انجام شد

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از اجرای برنامه ادویه‌پاشی به‌منظور کنترول آفات نباتی در ولسوالی شغنان این ولایت خبر داد.
این برنامه از ۷ تا ۱۱ ثور در قریه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۰:۵
Background image

توزیع تخم سبزیجات و کود کیمیاوی برای زنان زراعت‌پیشه در کاپیسا

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا برای  ۲۰۰ تن از زنان زراعت‌پیشه و سبزی‌کار در مرکز این ولایت، تخم سبزیجات و کود کیمیاوی توزیع کرد.
در این برنامه، برای ۲۰۰ تن. . .

بازگشت به خبرها