روز بیرق ملی مبارک!

naim.rezai
پنجشنبه ۱۴۰۰/۵/۷ - ۱۱:۱۷
روز بیرق ملی مبارک!

هفتم اسد، روز بیرق ملی را به تمام مردم افغانستان تبریک و تهنیت عرض می‌کنم.
این روز پرافتخار، به‌عنوان نمادی از هم‌بسته‌گی مردم افغانستان و اقتدار کشور، برای ملت افغانستان اهمیت فوق‌العاده دارد؛ بدین جهت که این بیرق سه‌رنگ، چتر بزرگی است برای تمام مردم افغانستان. هرجایی که بیرق سه‌رنگ ما در اهتزار است، مردم در آرامش‌اند. توسعه کشور و وقار ملی در سایه‌ی این بیرق ممکن و میسر است. در سایه‌ی این بیرق، ملت واحد هستیم، سرزمین واحد داریم و از اقتدار ما نماینده‌گی می‌شود. همه‌ی مردم افغانستان با توجه به تفاوت‌های موجود، در زیر این بیرق به یک ملت تبدیل می‌شوند و بدین جهت همه در افراشته نگه داشتن آن تلاش می‌کنیم.
پاینده باد افغانستان، افراشته باد بیرق سه‌رنگ کشور!
داکتر انوارالحق احدی
وزیر زراعت، آبیاری و مالداری

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۵:۴۴
Background image

برگزاری ورکشاپ ظرفیت‌سازی برای دهقانان ولسوالی پسابند ولایت غور

۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور ورکشاپ آموزشی ظرفیت‌سازی را برای یک‌صد تن از دهقانان و باشندگان روستای مرزا‌قل ولسوالی پسابند پیرامون. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۵:۳۹
Background image

در دو ولسوالی کندهار برای صدها دهقان تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی توزیع شد

۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌کوشش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار و با حمایت مالی دفتر مبارزه با جرایم و مواد مخدر سازمان ملل متحد (UNODC) و همکاری تخنیکی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۴:۲۹
Background image

آتش‌سوزی در جنگل گډیاله ولسوالی دولت‌شاه لغمان مهار شد

۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
هیأتی مشترک به ریاست مولوی عبدالستار محمد رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لغمان به‌منظور مهار آتش‌سوزی به جنگل گډیاله ولسوالی دولت‌شاه سفر. . .

بازگشت به خبرها