روز بیرق ملی مبارک!

naim.rezai
پنجشنبه ۱۴۰۰/۵/۷ - ۱۱:۱۷
روز بیرق ملی مبارک!

هفتم اسد، روز بیرق ملی را به تمام مردم افغانستان تبریک و تهنیت عرض می‌کنم.
این روز پرافتخار، به‌عنوان نمادی از هم‌بسته‌گی مردم افغانستان و اقتدار کشور، برای ملت افغانستان اهمیت فوق‌العاده دارد؛ بدین جهت که این بیرق سه‌رنگ، چتر بزرگی است برای تمام مردم افغانستان. هرجایی که بیرق سه‌رنگ ما در اهتزار است، مردم در آرامش‌اند. توسعه کشور و وقار ملی در سایه‌ی این بیرق ممکن و میسر است. در سایه‌ی این بیرق، ملت واحد هستیم، سرزمین واحد داریم و از اقتدار ما نماینده‌گی می‌شود. همه‌ی مردم افغانستان با توجه به تفاوت‌های موجود، در زیر این بیرق به یک ملت تبدیل می‌شوند و بدین جهت همه در افراشته نگه داشتن آن تلاش می‌کنیم.
پاینده باد افغانستان، افراشته باد بیرق سه‌رنگ کشور!
داکتر انوارالحق احدی
وزیر زراعت، آبیاری و مالداری

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۸ - ۱۴:۴۵
Background image

جلسه کمیته حفاظت از جنگلات و جلوگیری از قاچاق چوب در وزارت زراعت برگزار شد

۱۸ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه کمیته حفاظت از جنگلات و جلوگیری از قاچاق چوب امارت اسلامی افغانستان، به ریاست مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۸ - ۱۳:۲۵
Background image

کمپاین واکسیناسیون بیماری جلدی حیوانات در ولایت سرپل آغاز شد

۱۷ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۵ ربیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل، از آغاز کمپاین واکسیناسیون بیماری جلدی حیوانات  LSD یا بیماری جلدی حیوانات در سطح مرکز و ولسوالی‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۸ - ۱۱:۴۰
Background image

سروی ۶ هزار دهقان برای توزیع گندم بذری اصلاح‌شده در تخار تکمیل شد

۱۷ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، روند سروی و شناسایی ۶ هزار دهقان واجد شرایط را به‌منظور توزیع گندم بذری اصلاح‌شده و کودهای کیمیاوی در کمپاین خزانی، با. . .

بازگشت به خبرها