دیدار وزیر زراعت با مسوول وضعیت اضطراری سازمان ملل

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۱۱/۱۲ - ۱۴:۳۰
دیدار وزیر زراعت با مسوول وضعیت اضطراری سازمان ملل

مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با رین پاولسین رییس وضیعت‌های اضطراری  و انعطاف پذیری سازمان ملل و ریجارد ترانچارد رییس سازمان خوارکه و زراعت ملل متحد در افغانستان دیدار کرد.
مسوولان سازمان ملل در مورد فعالیت‌های شان در بخش‌ توزیع تخم‌های اصلاح شده و کود کیمیاوی، مواد خوراکه حیوانی، توزیع بسته‌های مالداری و باغداری، فراهم نمودن واکسین حیوانات برای دهقان و مالداران افغانستان به وزیر زراعت معلومات اراییه کردند و خواستار همکاری وزارت زراعت در رساندن کمک‌ها برای دهقان و مالدارن مستحق شدند. 
در این دیدار مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در مورد فراهم نمودن سهولت‌های بیشتر و دهقان و مالدارن تاکید کرده و از سازمان‌ ملل خواست تا در بخش جلوگیری از تلفات مواشی و فراهم نمودن مواده خوراکه حیوانی برای مالدارن با وزارت زراعت همکاری نمایند.
همچنان وزیر زراعت تاکید بر تطبیق پروژه‌های سازمان ملل دربخش‌های زیربنایی کرده و از مسوولان سازمان ملل خواست تا در بخش‌های بینادی با دهقانان و مالدارن مانند احداث سردخانه‌ها برای نگهداری محصولات زراعتی شد.‌

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۲:۲۶
Background image

توزیع نهال و وسایل مربوط به هنگ برای دهاقین در ولسوالی چمتال بلخ


۶ قوس ۱۴۰۴  هـ.‌ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بلخ به همکاری مالی وزارت زراعت برای ۲۰ تن دهاقین پیش‌قدم در ولسوالی چمتال، نهال و بسته‌های زراعتی مرتبط به نبات هنگ توزیع کرد.
بر اساس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۲:۲۲
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای ۱۹۸ مالدار در ولسوالی درزاب جوزجان


۶ قوس ۱۴۰۴ هـ‌.ش
 ریاست زراعت، آبیاری و مالداری جوزجان برنامه آموزشی ویژه مالداران را برای ۱۹۸ تن از باشندگان هشت قریه ولسوالی درزاب تدویر کرد.
این برنامه آموزشی با همکاری دفتر پی‌آر. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۱:۱۸
Background image

۲۰۰ جریب زمین امارتی در کاپیسا برای ایجاد فارم زراعتی به قرارداد سپرده شد


۶ قوس  ۱۴۰۴ هـ‌.ش 
۲۰۰ جریب زمین امارتی در ساحه شندغر ولسوالی کوهبند ولایت کاپیسا برای ایجاد فارم زراعتی از سوی مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپيسا به شرکت مجاهد مومند. . .

بازگشت به خبرها